Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Halle Berry – meilės mieste

Holivudo aktorė Halle Berry, mėgaudamasi aktoriaus Olivier Martinezo draugija, nesislapstė nuo fotografų ir atrodė laiminga. Gal jis taps tuo vyru, su kuriuo viena elegantiškiausių šio amžiaus moterų tituluojama H.Berry nutars drauge pasenti?
Halle Berry
Halle Berry / „Scanpix“ nuotr.

44-erių H.Berry, dukart buvusi ištekėjusi, o prieš kurį laiką išsiskyrusi ir su partneriu Gabrieliu Aubry, regis, nutarė darsyk išmėginti meilę. Šįsyk su bendraamžiu prancūzų aktoriumi O.Martinezu. Jų santykiai vis kaista – šią savaitę garsūs aktoriai nesidrovėdami demonstravo šiltus jausmus vienas kitam Paryžiuje.

Nors O.Martinezas gali pasigirti itin ilgu garsių merginų, su kuriomis draugavo, sąrašu, akivaizdu, kad H.Berry į praeitį nesigręžioja. Dailymail.co.uk šaltinių teigimu, aktorei ypač patiko romantiška viešnagė drauge su O.Martinezu vienoje Prancūzijos pilių. Ten porai kompaniją palaikė H.Berry geriausia draugė aktorė Salma Hayek su dukra ir O.Martinezo šuo, kurį anksčiau mėgdavo vedžioti buvusi aktoriaus mergina Kylie Minogue.

Pažintis filmavimo aikštelėje

H.Berry su O.Martinezu susipažino vasaros pradžioje Pietų Afrikoje, Keiptaune, kur filmavosi trileryje „Dark Tide“. Kino juosta papasakos nardymo instruktorės (ją vaidina H.Berry), vos likusios gyvos po ryklio atakos, istoriją. O.Martinezui teko instruktorės simpatijos vaidmuo.

Pirmąsyk porelė buvo pagauta rugsėjo pradžioje besibučiuojanti Paryžiuje. Kur atvyko tik baigę filmuotis trileryje „Dark Tide“. Amerikiečių aktorė H.Berry vėliau į gimtąjį Los Andželą grįžo vos savaitei ir vėl lėkė atgal į Prancūziją.

Gyvenimiška patirtis

Pirmąsyk H.Berry ištekėjo už buvusio beisbolo žaidėjo Davido Justice‘o 1993-iaisiais, jie pasuko skirtingais keliais 1996-aisiais, o oficialiai išsiskyrė 1997-aisiais. 2001-aisiais aktorė ištekėjo už muzikanto Erico Beneto, bet šis prisipažino, kad ją apgaudinėjo. Pora oficialiai išsiskyrė 2005-aisiais. Tąsyk H.Berry pasakė: „Aš noriu meilės ir tikiu, kad ją rasiu.“ Tuomet ji atrado mylimąjį – kanadiečių modelį Gabrielį Aubry. Pora 2008-aisiais susilaukė dukters Nahlos. Pasižadėję drauge auginti mergaitę H.Berry ir G.Aubry draugiškai išsiskyrė šių metų pradžioje.

O.Martinezo patirtis – ne menkesnė. Tarp buvusių jo merginų dainininkė Kylie Minogue, britų modelis, nauja „Transformerių“ aktorė Rosie Huntington-Whiteley, Angelina Jolie, viena geriausių apmokamų prancūzų aktorių Juliette Binoche, amerikiečių aktorė Mira Sorvino.

Paryžiuje ir jo priemiesčiuose, H.Berry ir O.Martinezas atrodo lyg tikri įsimylėjėliai, pamatyti nuotraukas galie čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius