-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Heidi Klum jau sūpuoja dukrytę

Vėlyvą pirmadienio vakarą Heidi Klum ir Sealas patvirtino dar nuo penktadienio sklandžiusius gandus, neva supermodelis pagimdė ketvirtąjį vaiką.
Heidi Klum
Heidi Klum / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Heidi Klum

H.Klum mergaitę, kurią pavadino Lou Samuel, pagimdė spalio 9-ąją, penktadienį, Los Andžele.

„Sunku įsivaizduoti, kad galėtum mylėti dar vieną vaiką taip pat stipriai, kaip myli jau turimus. Bet kuris, turintis šeimą, tą patvirtins. Kur rasti papildomą meilę? Jei ir taip atsiduodi šeimai visa širdimi, kur rasti dar daugiau to jausmo?“ – retoriškais klausimais pirmadienio vakare išplatintą pranešimą pradėjo dainininkas Sealas. Supermodelio vyras teigė atradęs atsakymus į savo paties klausimus. „Penktadienį 19.46 val. gimė ketvirtasis mūsų vaikas, antroji dukrytė Lou Sulola Samuel. Nuo tos akimirkos, kai ji pažvelgė man ir Heidi į akis, įsimylėjome ją. Lou gražesnė nei įmanoma apsakyti žodžiais ir esame laimingi, kad ji pasirinko mus tapti jos tėvais“, – rašė Sealas.

36-erių H.Klum net paskutinėmis savaitėmis prieš gimdymą su 46-erių sutuoktiniu rodėsi viešumoje, demonstruodama didžiulį pilvą. Pora jau turi du vaikus – 4-erių Henry ir 2-ejų Johaną. H.Klum taip pat turi 5-erių dukterį Leni, kurios susilaukė su italų verslininku Flavio Briatore.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius