Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždė įsivėlė į skandalą dėl rūkomų kvaišalų

Holivudo aktorė ir dainininkė Miley Cyrus apstulbino savo jaunuosius gerbėjus, kai internete buvo išplatintas vaizdo įrašas, kuriame ji matoma rūkanti pypkę, prikimštą, kaip įtariamą, nedraudžiamo haliucinacijas sukeliančio augalo – kvaitulinio šalavijo.
Miley Cyrus anksčiau
Miley Cyrus anksčiau / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Filmo „Hana Montana“ žvaigždė, kuriai praeitą mėnesį sukako 18 metų, buvo nufilmuota papsinti didžiulę pypkę, praėjus kelioms dienoms po jos gimtadienio.

Vaizdo įraše, kurį gavo tinklalapis TMZ.com, aktorė matoma godžiai traukianti dūmus iš pypkės, kuri esą buvo prikimšta prieštaringai vertinamo, tačiau neuždrausto psichotropinio augalo.

Parūkiusi M.Cyrus nevaldomai kikeno ir klausinėjo savo draugų, ar jai painiojasi liežuvis. Ji taip pat kreipėsi į vieną šalia stovintį nežinomą jaunuolį, akivaizdžiai painiodama jį su Liamu Hemsworthu – savo vaikinu, su kuriuo ją sieja nepastovūs santykiai.

Įrašo pabaigoje matoma, kaip M.Cyrus vėl pradeda garsiai juoktis ir kažką nesuprantamai kalbėti, o vaizdo kamerą laikanti mergina jai sako: „Tu tikrai apsivoši, kai tai pamatysi.“

Kvaitulinius šalavijus Kalifornijoje vartoti nedraudžiama, tačiau 2006 metais jie buvo uždrausti Delavere po paauglio Bretto Chidesterio savižudybės. Vaikino tėvai tvirtino, kad šie kvaišalai paskatinę jų sūnų nusižudyti.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius