Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždė Johnny Deppas „Karibų piratų“ studijoje krėtė nešvankius pokštus

Holivudo pokštininkas Johnny Deppas sukėlė sąmyšį filmavimo aikštelėje, paleidęs „bezdalų mašiną“, kuriant naują filmą iš serijos „Karibų piratai“ (Pirates Of The Caribbean).
Johnny Deppas naujoje „Karibų jūros piratų“ dalyje vėl atgis kaip kapitonas Džekas Sperou.
Johnny Deppas / „Scanpix“ nuotr.

Aktorė Penelope Cruz, kuri kartu su J.Deppu pasirodys filme „Karibų piratai: ant keistų bangų“ (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), apie šios žvaigždės pomėgį krėsti tokius juokus pirmąsyk sužinojo 2001 metais, kai jiedu dalyvavo kuriant dramą apie narkotikų prekeivių pasaulį „Kokainas“ (Blow).

Neseniai ji taip pat patyrė, kad J.Deppas savo senų įpročių neišsižadėjo.

„Kai susipažinau su juo prieš dešimt metų, jis turėjo plastikinę (bezdėjimo garsą imituojančią pūslę), o dabar, praėjus dešimtmečiui, jis įsitaisė naują, valdomą per atstumą“, – pasakojo P.Cruz.

„Jis kartą mane apkvailino, kai filmavomės „Kokaine“, – pridūrė ji. – Kai vaidinau labai dramatiškoje scenoje, filmuojanti iš arti, jis nuolat leisdavo tą garsą savo mašina. Nuolat sau kartojau: „Kas čia, gal garso operatorius?“ Prisimenu, jog bijojau, kad tik jie nepagalvotų, jog tai aš. Na, o Johnny buvo nutaisęs rimtą miną.“

„Dabar jis taip pat elgiasi su (prodiuseriu) Jerry Bruckheimeriu ir režisieriumi Robu Marshallu – su visais!“ – juokais piktinosi aktorė.

Tačiau „Oskaro“ laureatė pridūrė, kad dirbti su J.Deppu visada malonu.

„Mudu kartu dirbome dešimt metų ir patyrėme puikių įspūdžių... Nekantrauju su juo vėl dirbti, nes jis vienas ir maloniausių ir nuoširdžiausių mano pažįstamų. Jis tapo geru draugu, – sakė P.Cruz. – Jo humoro jausmas vienas nuostabiausių. Jis išties protingas, sumanus, malonus, dosnus... Dievinu su juo dirbti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius