-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Holivudo žvaigždė Pittas teisinasi dėl komentarų apie savo buvusią žmoną Jennifer Aniston

Holivudo žvaigždė Bradas Pittas suskubo teisintis dėl savo komentarų apie savo buvusią žmoną aktorę Jennifer Aniston, kurie buvo išsakyti ketvirtadienį žurnalo „Parade“ paskelbtame interviu, teigdamas, jog jo žodžiai buvo klaidingai suprasti.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Parade“ tinklalapyje cituojami 47 metų B.Pitto žodžiai, esą jis dabar yra „patenkintas vyras“, gyvendamas su savo partnere aktore Angelina Jolie.

Šiemet pasirodžiusio filmo „Moneyball“ žvaigždė sako, kad gyvendamas su A.Jolie ir augindamas su ja šešis vaikus jaučiasi geriau negu jautėsi apie penkerius metus trukusioje santuokoje su J.Aniston.

„Man tapo visiškai aišku, kad mėginau surasti filmą apie įdomų gyvenimą, tačiau mano paties gyvenimas nebuvo įdomus, – B.Pittas sakė „Parade“. – Manau, kad mano santuoka (su J.Aniston) yra kažkaip su tuo susijusi. Mėginau apsimesti, kad ši santuoka yra kažkas tokio, kuo ji nebuvo.“

Daugelis žiniasklaidos kanalų šiuos B.Pitto žodžius interpretavo, kad J.Aniston jam nebuvo įdomi. Šią nuomonę aktorius vėliau pamėgino išsklaidyti, pateikęs paaiškinimą pranešime, kurį paskelbė jo talentų paieškos agentūra.

„Mane liūdina, jog tai buvo šitaip interpretuojama. Jen yra neįtikėtinai daug teikianti, mylinti ir linksma moteris, kuri tebėra mano draugė. Šis ryšys yra svarbus, aš jį labai vertinu. Nenorėjau pasakyti, kad Jen buvo blanki, o kad aš atrodžiau blankus pats sau – ir už tai esu pats atsakingas“, – nurodoma B.Pitto pranešime.

B.Pittas ir populiaraus televizijos serialo „Draugai“ (Friends) žvaigždė J.Aniston susituokė 2000 metais, o po jųdviejų skyrybų 2005 metais Bradas paprastai vengdavo kalbėti apie savo buvusią žmoną.

Nors B.Pittas ir „Oskaro“ laureatė A.Jolie gyvena kartu jau ilgiau nei penkerius metus, aktorius sako, kad jiedu nesituoks, kol bus plačiai pripažintos gėjų santuokos.

„Mes susituoksime, kai tai padaryti galės visi“, – B.Pittas tvirtino „Parade“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius