Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Holivudo žvaigždė S.Pennas po konflikto su paparacu pasiųstas į pykčio tramdymo kursus

Kino aktorius Seanas Pennas trečiadienį pareiškė neužginčysiantis kaltinimų, jog pernai jis apkūlė vieną fotografą, o teisėjas jam skyrė 300 valandų visuomenei naudingos veiklos ir nurodė išklausyti pykčio tramdymo kursus.
Seanas Pennas
Seanas Pennas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Oskarų“ laureatas, kuris per savo karjerą ne kartą yra susigrūmęs su paparacais, neužginčijo ir nepatvirtino įvykdęs vieną smulkaus vandalizmo atvejį byloje, kurioje jis kaltinamas įspyręs fotografui ir sudaužęs jo fotoaparatą.

Teisėjas nurodė 49 metų S.Pennui, kuris tame teismo posėdyje nedalyvavo, atlikti 300 valandų visuomenei naudingos veiklos ir išklausyti 36 valandų pykčio tramdymo kursus.

Jam taip pat uždrausta būti prie to fotografo arčiau nei už 100 jardų (91 metro). S.Pennui teismas taip pat gali nurodyti atlyginti fotografui padarytą žalą per kitą posėdį, kuris turi įvyksti liepos 8 dieną.

Dėl aktoriaus padaryto pareiškimo teisėjas jam panaikino kaltinimus dėl paparaco sumušimo.

Ši byla buvo iškelta dėl incidento, kuris praeitų metų spalį įvyko viename prabangiame prekybos centre Los Andželo rajone Brentvude.

S.Pennas, kuris yra pelnęs du „Oskarus“ geriausio aktoriaus kategorijoje už vaidmenis filme „Mistinė upė“ (Mystic River) ir 2008 metų kino juostoje „Milkas“ (Milk), galėjo būti pasiųstas už grotų 18 mėnesių, jeigu būtų buvęs pripažintas kaltu, svarstant bylą įprastame teismo procese.

S.Pennas jau seniai garsėja priešiškumu paparacams ir ūmaus pykčio priepuoliais. 1987 metais jis praleido kalėjime ilgiau nei 30 parų dėl smurto prieš vieną statistą filmavimo aikštelėje. 2006 metais jis užpuolė vieną paparacą per savo brolio laidotuves.

S.Penno buvusi žmona – popmuzikos superžvaigždė Madonna (Madona) – taip pat buvo pateikusi skundą dėl jo smurto šeimoje. Tas konfliktas galiausiai baigėsi abiejų garsenybių skyrybomis 1989 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius