Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždei Douglasui „palengvėjo“, kai jo sūnus buvo nuteistas dėl prekybos narkotikais

Holivudo aktorius Michaelas Douglasas pareiškė jaučiantis „palengvėjimą“ dėl pagaliau pasibaigusių jo sūnaus teisinių problemų, kai jam už narkotikus skirtas teismo nuosprendis užbaigė šeimai prailgusius ir skausmingus metus.
Michaelas Douglasas su sūnumi Cameronu
Michaelas Douglasas su sūnumi Cameronu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

31 metų kino aktorius Cameronas Douglasas praeitą mėnesį buvo nuteistas kalėti penkerius metus, kai padarė kaltės pripažinimo pareiškimą dėl metamfetamino turėjimo su ketinimu jį platinti, taip pat dėl kokaino turėjimo.

Filmo „Volstritas“ žvaigždė užtarė savo sūnų, kai šis pernai vasarą buvo suimtas po policijos reido jo viešbučio kambaryje Niujorke. Tačiau M.Douglasas neseniai pripažino esantis dėkingas Cameroną suėmusiems pareigūnams, nes būdamas už grotų jo sūnus bus priverstas gyventi, nevartodamas kvaišalų.

„Mano sūnus dar nėra tiek laiko išbuvęs blaivus nuo 13 metų amžiaus. Jis būtų miręs arba kas nors būtų jį nužudęs, tačiau manau, jog dabar jis turi galimybę iš naujo pradėti gyvenimą, ir jis tai žino“, – aiškino tėvas.

Holivudo garsenybė tvirtino, kad Cameronas jaučiasi „gerai“, taip pat išreiškė viltį, kad jos sūnus kalėjime turės laiko apmąstyti savo gyvenimą.

M.Douglasas sakė agentūrai WENN: „Jam sekasi gerai, kiek galima tikėtis. Jam paskirtas nuosprendis, todėl dabar šiek tiek palengvėjo. Praėjo ilgi metai, kol tai buvo sprendžiama. Gyvenimas tęsiasi, ir tikėkimės, kad jis taps geresniu žmogumi.“  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius