Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 02

Homoseksualius tėvus turinčios garsenybės: internetinės patyčios ir tėvų slėpta tiesa

Stambulo konvencijos ratifikavimo Lietuvoje pasiūlymas padalino šalį į dvi dalis. Už ratifikavimą pasisakantys gyventojai sutinka, kad būtina priimti kovą su smurtu skatinantį dokumentą. Prieš ją nusiteikę gyventojai smurtą lyties pagrindu vadina grėsme tradicinei šeimai.
Jay-Z, Amy Adams, Robertas De Niro
Jay-Z, Amy Adams, Robertas De Niro / Vida Press nuotr.

Į šį kryžiaus žygį įsisuko ir keli Lietuvoje dirbantys šventikai, ir politikai. Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininko Tomo Vytauto Raskevičiaus reikalaujama atsistatydinti iš pareigų, jam siunčiami asmeniniai grasinimai dėl to, kad politikas neslepia esantis homoseksualus. Vienas iš priešiškai nusiteikusių ir heteroseksualią partnerystę, esą, ginančių žmonių motyvas – vaikų auginimas. Teigiama, kad homoseksualių tėvų auginami vaikai bus suluošinti, skriaudžiami ir patys, garantuotai, užaugs homoseksualiais.

Daugybė garsių pasaulio žmonių bei istorinių asmenybių buvo homoseksualūs ir augino vaikus. Tačiau labiausiai matomi ir geriausiai žinomi – kino bei muzikos industrijos atstovai. Visame pasaulyje žinomi televizijos veidai užaugo heteroseksualūs ir papasakojo, ką reiškia augti su vienos lyties tėvais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius