Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hugh Grantas tvirtina mesiąs aktorystę

Hugh Grantas grasina palikti kino pasaulį. Kad baigs aktoriaus karjerą, jis yra sakęs dar prieš 15 metų, 1994-aisiais, kai nusifilmavo juostoje „Ketverios vestuvės ir vienerios laidotuvės“, tad neaišku, kiek šįsyk jo ketinimai rimti.
Hughas Grantas
Hugh Grantas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Hugh Grantas

48-erių H.Grantas keletą kartų savo darbą yra pavadinęs apgailėtina patirtimi ir mažiausiai dukart ketino išeiti „į pensiją“. Praėjus vos keliems mėnesių po to, kai nusifilmavo savo naujausiame filme „Did You Hear About the Morgans?“ (angl. „Ar girdėjote apie Morganus?“), aktorius vėl grasinasi mesti Holivudą. Tokį norą jis argumentuoja scenos baime.

„Man filmuojantis patinka viskas. Išskyrus tai, kad reikia vaidinti, – amerikiečių žurnalui „Entertainment Weekly“ guodėsi aktorius. – Puikiai pasirodau per repeticijas, bet niekada nevaidinau tobulai, kai kameros pagaliau įjungiamos.“

H.Grantas atviravo, kad per pastaruosius keletą metų buvo net keli sykiai, kai tiesiog vidury filmavimo sustingdavo. Tai jis vadina scenos, auditorijos baime.

Aktorių pasaulyje labiausiai išgarsino vaidmenys filmuose „Ketverios vestuvės ir vienerios laidotuvės“, „Noting Hilas“ ir „Tegyvuoja meilė!“, tačiau, paties aktoriaus nuomone, būtent filmuodamasis komedijose patiria daugiausia streso.

Showbizspy.com pabrėžė, kad H.Granto grasinimai palikti kino pramonę gali būti triukas, mat aktorius jau ne kartą yra taip sakęs ir kaipmat pasirašęs kontraktą vaidinti naujame filme. H.Grantas žurnalistams pripažino, kad taip elgdamasis atrodo gana kvailai, tačiau taip jam pavyksta visai netyčia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius