Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Evai Mendes atliekamas grožio procedūras bijantiems adatų patariama nežiūrėti

Eva Mendes (46 m.) – viena gražiausių pasaulio moterų, todėl nenuostabu, kad jos dažnai teiraujamasi atskleisti jaunatviškos išvaizdos paslaptį. Būtent taip aktorė ir padarė, socialiniame tinkle pasidalijusi nuotrauka iš vienos procedūros. Tiesa, ji žinomos moters gerbėjus labiau išgąsdino nei pradžiugino.
Evai Mendes atliekama grožio procedūra
Evai Mendes atliekama grožio procedūra / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Eva Mendes

Minimoje nuotraukoje E.Mendes įamžino į kaklo odą įbestas švirkštų adatas. Tokią procedūrą aktorei atliko bičiulė, neseniai atidariusi savo kosmetikos kabinetą, rašo „Page Six“.

Net jei tokį grožio ritualą atliktų geriausias draugas, tikrai ne kiekvienas ryžtųsi būti taip subadytas.

Pasak pačios E.Mendes, nuotraukoje jai atliekama procedūra vadinasi mono-threading – po oda švirkštų pagalba suleidžiamos tam tikros medžiagos, skatinančios kolageno ir elastino gamybą, sustangrinančios odą ir išlyginančios raukšles.

Bene labiausiai visus dominęs klausimas – ar aktorei skaudėjo. Nors nuotrauka gali sufleruoti priešingai, E.Mendes, atsakydama į sekėjo komentarą, teigė, jog nelabai: „O ir mano tolerancija skausmui nėra didelė! (Procedūra – red.past.) atrodo labiau invazinė nei yra iš tikrųjų.“

„Iš pradžių negalvojau, kad jų subesta tiek daug. Kai ji pasakė, kiek jų ten yra, nepatikėjau ir paprašiau nufotografuoti. Ši nuotrauka nebuvo planuota. Man nepatinka fizinis skausmas. Nepatinka ir adatos. Man tai buvo iššūkis!“ – apie adatas komentaruose tęsė aktoriaus R.Goslingo (40 m.) mylimoji, su kuriuo ji augina dvi atžalas.

Kad ir kokios veiksmingos jos yra, gal tokias procedūras geriau palikime kitiems.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ryanas Goslingas jaudinančioje padėkos kalboje „Auksinį gaublį“ dedikavo mirusiam Evos Mendes broliui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius