Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Į mados fotosesiją Londone atvykęs buvęs nusikaltėlis Jeremy Meeksas deportuotas iš šalies

2014-aisiais per policijos reidą sulaikytas Jeremy Meeksas tuomet netikėtai tapo interneto sensacija ir buvo pramintas seksualiausiu pasaulio nusikaltėliu. Atlikęs bausmę kalėjime, jis atvertė naują gyvenimo puslapį ir pasinaudojo naujai atsivėrusiomis galimybėmis – pradėjo modelio karjerą. Tačiau Jungtinėje Karalystėje jis nėra pageidaujamas – vos į šalį atskridęs modelis buvo deportuotas.
Jeremy Meeksas
Jeremy Meeksas / „Instagram“ nuotr.

Kaip praneša „Daily Mail“, pirmadienį Jeremy Meeksas kartu su savo vadybininku Jimu Jordanu ir žmona atskrido į Londoną darbo reikalais – čia jis visą savaitę turėjo suplanuotas fotosesijas žurnalams. Tačiau oro uosto pasienio kontrolės punkte į dorovės kelią grįžęs buvęs nusikaltėlis buvo sulaikytas pareigūnų ir galiausiai deportuotas iš Jungtinės Karalystės.

Pasienio kontrolės punktą modelio vadybininkas ir žmona praėjo sėkmingai, o Jeremy buvo sulaikytas. Nežinioje praleidęs kelias valandas, jis galiausiai su pareigūnų palyda buvo nuvesdintas iki lėktuvo ir išskraidintas atgal į Niujorką. Tuo tarpu jo vadybininkas ir žmona liko Londone.

„Daily Mail“ Jimas Jordanas sakė nesuprantantis, dėl ko jo klientas nebuvo įleistas į šalį – visi jo dokumentai buvo tvarkingi, jis buvo gavęs darbo vizą Jungtinėje Karalystėje, Jeremy taip pat turėjo ir rekomendacinį laišką iš savo lygtinio paleidimo pareigūno.

„Man jau bloga nuo šito š**o. Aš neįleistas į šalį, Londonas manęs čia nenori. Aš jau atlikau savo bausmę, tai nesąmonė“, – nusivylęs tokiu Didžiosios Britanijos pareigūnų sprendimu sakė Jeremy Meeksas.

„Facebook“/Stoktono policijos departamento nuotr./Jeremy Meeksas
„Facebook“/Stoktono policijos departamento nuotr./Jeremy Meeksas

15min primena, Jeremy Meeksas iš kalėjimo, kur praleido dvejus metus, išėjo 2016 metų kovą. Vos grįžęs į laisvę jis dar negalėjo stačia galva nerti į mados pasaulį, mat dar kurį laiką privalėjo gyventi namų arešto sąlygomis. Tačiau jau tada „gražuolis nusikaltėlis“ pasirašė sutartį su modelių agentūra ir pamažu pradėjo dalyvauti fotosesijose. O vasarį jis debiutavo savo pirmojoje mados savaitėje Niujorke, juo jau susidomėjo prestižinių mados leidinių redaktoriai.

Į laisvę išėjęs vyras siekia visiškai pakeisti savo gyvenimą ir nusikalstamą praeitį palikti už nugaros, tuo pačiu tapdamas pavyzdžiu kitiems jauniems vaikinams, kuriuos neretai įtraukia gaujų veikla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius