Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internete išplito Arnoldo Schwarzeneggerio nesantuokinio sūnaus ir jo motinos nuotraukos

Akylai garsenybių gyvenimą stebinčiam portalui Tmz.com pavyko atrasti išskirtinius kadrus buvusio Kalifornijos gubernatoriaus Arnoldo Schwarzeneggerio neištikimybės istorijoje. Pasirodė nuotraukų, kuriose – moteris, buvusi aktoriaus namų darbuotoja, ir jųdviejų nesantuokinis sūnus.
Arnoldas Schwarzeneggeris
Arnoldas Schwarzeneggeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pagaliau paskelbtas ir moters vardas – tai Mildred Patricia Baena (vadinama tiesiog Patty). Ji dirbo namų prižiūrėtoja A.Schwarzeneggerio ir Marios Shriver šeimai daugiau kaip 20 metų. Į jos pareigas įėjo namų tvarkymas, skalbimas, maisto gamyba ir kiti darbai.

Pasak Tmz.com šaltinių, dešimtojo dešimtmečio pabaigoje Patty pradėjo „persekioti Arnoldą“ ir siekti jo visais įmanomais būdais. Moteris neva prasitarė draugams, kad jie nesisaugodami mylėjosi aktoriaus namuose dienos metu. Patty niekada nėra pasilikusi A.Schwarzeneggerio namuose per naktį ir jiedu niekuomet nebuvo pagauti kartu.

Portalo žurnalistų žiniomis, pastojusi M.P.Baena nepasakė A.Schwarzeneggeriui, kad jis yra jos kūdikio tėvas. Aktorius apie tėvystę nežinojo, kol berniukas ūgtelėjo. Patty, kuriai buvo mokama 1,2 tūkst. JAV dolerių (apie 2,9 tūkst. Lt) per savaitę, pradėjo gauti finansinę aktoriaus ir politiko paramą nuo tada, kai jis išsiaiškino vaiko tėvystę. Šaltinių teigimu, A.Schwarzeneggeris visuomet buvo dosnus.

Šiemet iš darbo A.Schwarzeneggerio ir jo žmonos namuose savo noru išėjusi Patty šiuo metu gyvena 4-ių miegamųjų name su baseinu, kelios valandos kelio nuo Los Andželo. Kartu su moterimi gyvena jos ir aktoriaus sūnus bei kiti trys vaikai.

Tmz.com atstovai teigia žinantys berniuko tapatybę, tačiau jos neatskleidžiantys dėl nepilnamečių apsaugos. Tiesa, jie pabrėžia, kad vaikas labai panašus į garsų tėvą – jo tokia pati burna, šypsena.

Nuotraukų, kuriose matyti Mildred Patricia Baena ir jos bei A.Schwarzeneggerio sūnus, pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius