Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įrašų kompanijos pešasi dėl R.Williamso

Populiarus atlikėjas Robbie Williamsas, neseniai patvirtinęs, kad grįžta į legendinę grupę „Take That“, šiuo metu atsidūrė multimilijoninio įrašų kompanijų karo sūkuryje – visi pešasi dėl galimybės su juo dirbti.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jau anksčiau pranešta, kad po daugybės svarstymų pagaliau atsikūrusi visos sudėties „Take That“ įrašys albumą ir surengs koncertų turą. Thesun.co.uk duomenimis, turo metu įvyks 54 koncertai, o grupė iš jų turėtų susižerti maždaug 75 mln. svarų sterlingų (apie 306,5 mln. Lt).

Tačiau tai dar ne viskas. Šių metų spalį baigiasi rekordinis R.Williamso 2002-aisiais pasirašytas 80 mln. svarų sterlingų (apie 327 mln. Lt) kontraktas su viena pelningiausių Jungtinės Karalystės muzikos platinimo kompanijų EMI. Spėjama, kad nauja sutartis su leidėjais dainininkui gali atnešti dar didesnę sumą, mat dabar dėl jo pešasi daugybė įrašų kompanijų, tarp jų ir tokios gigantės kaip „Universal“ bei „Sony“.

„Pasirašyti kontraktą su Robbie kiekvienam yra tarsi rasti Šventąjį Gralį. Jis jau turėjo didžiausią kontraktą per muzikos istoriją, tad dabar gali būti tik dar geriau“, – teigė šaltinis.

Beje, pranešama, kad grįžtanti grupė „Take That“ – kolektyvas, turintis daugiausia išankstinių užsakymų, o groti jie sutinka tik tokiose vietose, kur gali tilpti apie 100 tūkst. žiūrovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius