Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš lėktuvo išprašytas sunkiasvoris režisierius Smithas meta iššūkį oro bendrovei

Sunkiasvoris filmų kūrėjas Kevinas Smithas reikalauja, kad viena didžiausių Jungtinių Valstijų oro kompanijų įrodytų, jog jis buvo per sunkus šį savaitgalį skristi jų lėktuvu, ir pažadėjo paaukoti 10 tūkstančių dolerių (25 tūkst. litų) labdarai, jei jiems pavyktų tai padaryti.
Kevinas Smithas
Kevinas Smithas / Simono Hollingtono/„Starstock“/„Photoshot“/„Scanpix“ nuotr.

Filmo „Džėjus ir tylenis Bobas puola“ („Jay and Silent Bob Strike Back“) režisierius šeštadienį Ouklande buvo paprašytas išlipti iš oro linijų „Southwest Airlines“ lėktuvo, kai orlaivio kapitonas susirūpino, jog keleivio svoris gali kelti grėsmę kitų saugumui.

K.Smithui už kilusius nepatogumus buvo pasiūlytas 100 JAV dolerių (250 litų) kuponas, tačiau žvaigždė atsisakė šių pinigų ir iki šiol piktinasi, kad su juo buvo taip pasielgta.

Filmų kūrėjas tvirtina esąs nuolatinis šių oro linijų klientas ir niekada anksčiau nesusidūręs su tokiomis problemomis. K.Smithas reikalauja, kad kompanijos vadovybė įrodytų, jog jis yra per stambus jų lėktuvų sėdynėms.

„Man nereikia jų dolerių, aš tik noriu atkreipti dėmesį į jų politiką, kad dideli žmonės gerai pagalvotų, prieš pirkdami jų bilietus“, – rašo K.Smithas socialiniame tinkle „Twitter“, kur šia tema paskelbė šūsnį žinučių.

„Priešingai nei jie teigia, neva nuolat perku dvi vietas, iki šios savaitės nebuvau nuolatinis dviejų vietų pirkėjas. Jie pasinaudojo manimi. Savo „atsiprašymų“ tinklaraštyje jie leido suprasti (ar tiesiai šviesiai parašė), kad aš paprastai perku dvi vietas. Rašydami tokius dalykus jie meluoja, kad aš per storas skristi.“

„Bet net pagal jų pačių taisykles aš nesu per storas skristi: atsisėdęs galėjau nuleisti rankų atramas ir užsisegti diržą be jokio pailginimo. Taigi, oro kompanija, pasiūlykite šį ginčą spręsti televizijos laidoje „DailyShow“ ir aš atsisėsiu į sėdynę visų žiūrovų akivaizdoje“, – rašo K.Smithas.

„Jeigu netilpsiu, paaukosiu 10 tūkstančių JAV dolerių jūsų nurodytai labdaros organizacijai. Bet jei tilpsiu (ir užsisegsiu diržą), jūs privalėsite: 1) prisipažinti, kad melavote; 2) pakeisti savo kompanijos politiką ar bent jau iš naujo apmokyti savo darbuotojus, kad jie būtų daug žmoniškesni“, – rašo K.Smithas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius