Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iškilmingai apie sosto įpėdinio gimimą pranešęs miesto šauklys tai padarė savavališkai, be karališkosios šeimos žinios

Pirmadienį prie St.Mary's ligoninės, kurioje gimė princas George'as, senoviniais drabužiais apsirengęs miesto šauklys iškilmingai pranešė apie Didžiosios Britanijos sosto įpėdinio gimimą. Daugybė pasaulio televizijų tiesiogiai transliavo šį reginį, o kitą dieną laikraščių pirmuosiuose puslapiuose būtent šio senolio nuotrauka iliustravo žinią apie naujojo monarcho gimimą.
Miesto šauklys Tony Appletonas
Miesto šauklys Tony Appletonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Miesto šaukliu persirengęs senolis skambino varpu šaukdamas, kad gimė sosto įpėdinis. Atsistojęs prie ligoninės laiptų jis visu balsu šaukdamas skaitė iškilmingą kalbą, surašytą ant į ritinėlį susukto popieriaus. Į senolį buvo nukreiptos visos kameros, nes visi manė, jog tai – dar viena senovinė tradicija, kurios laikosi karališkoji šeima.

Išlipau iš taksi ir atsistojau prie laiptų, nes bijojau, kad nuo laiptų mane gali nuvaryti, ir atlikau savo numerį. Tai buvo šaunu!

„Šią dieną, 2013-ųjų liepos 22-ąją, su didžiausia pagarba mes sutinkame savo būsimąjį karalių, jo karališkosios didenybės ir Kembridžo hercogienės pirmagimį, trečiąjį eilėje į sostą. Ir mūsų naujasis princas yra trečias jos didenybės karalienės proanūkis ir pirmas Velso princo anūkas. Tegu jis gyvena ilgai, laimingai, šlovingai ir vieną dieną tampa mūsų valdovu. Dieve, saugok karalienę!“ – pirmadienio pavakarę iškilmingai pranešė miesto šauklys.

Tačiau vėliau paaiškėjo, kad šis miesto šauklys niekaip nesusijęs su karališkąja šeima ir savo iniciatyva atėjo prie ligoninės, kur suvaidino mažą spektaklėlį.

„Manęs niekas nekvietė, – „Yahoo!“ sakė senolis Tony Appletonas. – Aš tiesiog įsiveržiau į vakarėlį. Išlipau iš taksi ir iš pradžių atsistojau prie laiptų, nes bijojau, kad nuo laiptų mane gali nuvaryti, ir atlikau savo numerį. Tai buvo šaunu!“

76-erių Tony Appletonas iš tiesų yra miesto šauklys, tačiau ne Londono, o Romfordo. Senolis sakė nė nesitikėjęs, kad sulauks tiek dėmesio. „Negaliu patikėti! Atsiverčiau laikraščius ir visur buvo mano veidas“, – sakė jis.

Tony Appletonas teigė, kad karališkąja šeima žavisi nuo vaikystės. Nuo tada jis akylai sekė karališkosios šeimos gyvenimą, o 2011-aisiais laukė prie Vestminsterio abatijos, kad senoviniu būdu galėtų pranešti, jog princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine susituokė. Tiesa, tada jis nesulaukė tokio dėmesio.

„Myliu karališkąją šeimą. Susilaukite daugiau vaikų! Laukiu kito, kada galėsiu pakartoti savo vaidinimą!“ – džiugiai sakė miesto šauklys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius