Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite įspūdingiausias pasaulio garsenybių vestuves 2016-aisiais

Prasidėjus 2017-iesiems kviečiame prisiminti ir išrinkti pačias įspūdingiausias jau praėjusių, 2016 metų vestuves, kurias iškėlė pasaulio garsenybės.
Įspūdingiausios pasaulio garsenybių vestuves 2016-aisiais
Įspūdingiausios pasaulio garsenybių vestuves 2016-aisiais / „Instagram“ nuotr.

Kviečiame balsuoti apklausoje ir išrinkti pačias gražiausias pramogų ar sporto pasaulio žvaigždžių vestuves, iškeltas 2016 metais:

RUPERTAS MURDOCHAS IR JERRY HALL

Kovo pradžioje Londone susituokė žiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas ir buvęs supermodelis Jerry Hall. Buvo surengtos dvi santuokos ceremonijos – viena civilinė, o kitą dieną – ir bažnytinė.

85-erių jaunikis, kurio turtas vertinamas beveik 13 mlrd. JAV dolerių, prie altoriaus žengė jau ketvirtą kartą, o štai 60-metė Jerry Hall anksčiau niekada nėra buvusi nuotaka. Ji 22-ejus metus gyveno kartu su roko grupės „The Rolling Stones“ lyderiu Micku Jaggeriu ir su juo susilaukė keturių vaikų, tačiau jiedu niekada nebuvo susituokę ir išsiskyrė 1999-aisiais, kai išaiškėjo, kad Mickas susilaukė nesantuokinio vaiko su meiluže.

Rupertas Murdochas ir Jerry Hall prieš susituokdami pora buvo penkis mėnesius.

Scanpix ir Vida Press nuotr./Rupertas Murdochas ir Jerry Hall
Scanpix ir Vida Press nuotr./Rupertas Murdochas ir Jerry Hall

EVA LONGORIA IR JOSE ANTONIO BASTONAS

Buvusi kultinio televizijos serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė 41-erių Eva Longoria gegužės 21-ąją lemtingą „taip“ ištarė Meksikos TV magnatui Jose Antonio Bastonui (48 m.).

Pora susituokė leidžiantis saulei jaunikio namuose Meksikoje. Vestuvių puotoje dalyvavo kone „pusė Holivudo“ – nemažai lotynų amerikiečių kilmės garsenybių ir kitų žvaigždžių. Vestuvinę suknelę nuotakai sukūrė viena geriausių jos draugių – dizainerė Victoria Beckham, kuri, žinoma, taip pat dalyvavo šventėje.

Eva Longoria ir Jose Antonio Bastonas susitikinėti pradėjo 2013 metų pabaigoje. Ši santuoka aktorei – jau trečia. Jose Antonio Bastonas taip pat anksčiau buvo vedęs, jis turi dvi dukras Tali ir Marianą.

„Instagram“ nuotr./Eva Longoria ir Jose Antonio Bastonas su Mario Lopezu ir jo žmona Courtney
„Instagram“ nuotr./Eva Longoria ir Jose Antonio Bastonas su Mario Lopezu ir jo žmona Courtney

MICHAELAS PHELPSAS IR NICOLE JOHNSON

Olimpinis plaukikas 31-erių Michaelas Phelpsas dar prieš Rio olimpiadą slapta vedė savo ilgametę gyvenimo draugę, buvusią „Mis Kaliforniją“ Nicole Johnson (31 m.). Gegužę sūnaus Boomerio susilaukusi pora civilinę santuoką tyliai įteisino birželio 13-ąją ir tai sugebėjo nuslėpti daugiau kaip keturis mėnesius!

O praktiškai tuo pačiu metu, kai žiniasklaida suuodė apie slaptas plaukiko vestuves, jis su Nicole iškėlė dar vieną vestuvių šventę Meksikoje.

28 olimpinių medalių savininkas su Nicole Johnson kartu yra nuo 2009-ųjų.

Truly the happiest day of my life @m_phelps00 thank you @boonestudios for capturing this day ????

A photo posted by Nicole Michele Phelps (@mrs.nicolephelps) on

CIARA IR RUSSELLAS WILSONAS

Dainininkė Ciara ir amerikietiškojo futbolo žvaigždė Russellas Wilsonas pasakiškas vestuves iškėlė liepos 6-ąją Pekfortono pilyje Anglijoje.

Pora neslėpė, kad iki vestuvių sąmoningai laikėsi celibato ir neturėjo jokių intymių santykių. Tiesa, nors nuostatos nesimylėti iki vestuvių žymus sportininkas laikėsi visą savo gyvenimą, tačiau Ciara anksčiau tokių įsitikinimų neturėjo – ji augina dvejų su puse metų sūnų, kurio susilaukė su buvusiu sužadėtiniu reperiu Future. Tačiau pradėjusi draugauti su Russellu Wilsonu, Ciara noriai priėmė jo „žaidimo taisykles“ ir labai tuo džiaugėsi ir tvirtino, kad celibatas labai sustiprina santykius.

Praėjus trims mėnesiams po vestuvių pora pranešė, kad jau laukia šeimos pagausėjimo.

We are The Wilsons!

A photo posted by Ciara (@ciara) on

#TheWilsons Photo Cred @DennisLeupold

A photo posted by Ciara (@ciara) on

BASTIANAS SCHWEINSTEIGERIS IR ANA IVANOVIČ

Sporto pasaulio elito pora, Vokietijos futbolininkas Bastianas Schweinsteigeris (32 m.) ir serbų tenisininkė Ana Ivanovič (29 m.) vestuves iškėlė Venecijoje netrukus po to, kai baigėsi Europos futbolo čempionatas.

Iš pradžių sportininkai įregistravo civilinę santuoką Venecijos rotušėje, o kitą dieną amžiną meilę prisiekė ir bažnyčioje ir iškėlė prašmatnią puotą.

„Manchester United“ klube žaidžiantis Bastianas Schweinsteigeris ir tenisininkė Ana Ivanovič susitikinėti pradėjo 2014-aisiais.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Bastianas Schweinsteigeris ir Ana Ivanovič
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Bastianas Schweinsteigeris ir Ana Ivanovič

PATRICKAS J. ADAMSAS IR TROIAN BELLISARIO

Populiarių televizijos serialų „Gražiosios melagės“ („Pretty Little Liars“) ir „Kostiumuotieji“ („Suits“) žvaigždės Troian Bellisario (31 m.) ir Patrickas J. Adamsas (35 m.) vyru ir žmona tapo gruodžio 10-ąją.

Aktorių vestuvės truko tris dienas, o į šventę susirinkę apie 200 svečių prisiminė vaikystę ir mėgavosi tikrų tikriausiu stovyklavimo savaitgaliu su vintažiniu mokykliniu autobusu, svarbiausiais reikmenimis pripildytomis iškylautojų kuprinėmis, palapinėmis, šaudymu iš lanko, orientacinėmis žaidynėmis miške ir dainomis prie laužo.

Garsi pora susituokė po aštuonerių metų draugystės.

„Instagram“ nuotr./Troian Bellisario ir Patrickas J. Adamsas
„Instagram“ nuotr./Troian Bellisario ir Patrickas J. Adamsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius