Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsekusi Rihanna buvo priversta atšaukti antrąjį pasirodymą Švedijoje

Rihannos gerbėjai Švedijoje nusivylę – organizmą nualinusi dainininkė buvo priversta antrąsyk atšaukti koncertą, šįsyk likus vos valandai iki pasirodymo scenoje.
Rihanna Švedijos sostinėje Stokholme
Rihanna Švedijos sostinėje Stokholme / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

23-ejų atlikėja anksčiau šią savaitę jau buvo patekusi į ligoninę dėl ją užklupusio gripo, tačiau greitai buvo paleista. Antradienį ji vėl prastai pasijuto ir po susitikimo su gydytoju nusprendė atšaukti šou Stokholme. Kai pasirodė pranešimas apie neįvyksiantį koncertą, dalis gerbėjų jau buvo atvykę laukti savo dievaitės.

Kaip rašė britų leidinys „The Sun“, medikai rekomendavo Rihannai sumažinti tempą ir mažiau siausti vakarėliuose. „Rihanna baigia save išsekinti, tačiau vis tiek nepraleidžia progos išgerti ir pasilinksminti vakarais. Ji visiškai neturi laiko atsipalaiduoti ir normaliai pailsėti. Daugiausia laiko ji praleidžia įrašų studijoje, ant scenos ar naktiniuose klubuose. Gydytojai dėl jos susirūpinę. Jai reikia atstatyti imunitetą, būtent dėl to ją ir užpuolė gripas“, – sakė šaltinis.

Stokholme gerbėjai Rihanną galėjo išvysti tik prie jos viešbučio, o ketvirtadienį ji išvyko iš šalies į Vokietiją – lapkričio 4-ąją numatytas dainininkės pasirodymas Hanoveryje, lapkričio 5-ąją – Leipcige.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius