Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiskyrę Jennifer Lopez ir Marcas Anthony demonstravo vienas kitam neįtikėtiną draugiškumą

Po skyrybų ir viešų pykčio protrūkių, regis, Jennifer Lopez ir Marcas Anthony sugebėjo išlikti draugais. Buvusi pora žiūrovus nustebino pasirodydami susikabinę už rankų jų naujojo realybės šou „Q'Viva: The Chosen“ pristatyme.
Jennifer Lopez ir Marcas Anthony
Jennifer Lopez ir Marcas Anthony / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

J.Lopez susirinkusiems žurnalistams sakė, kad ji ir M.Anthony „puikiai praleido laiką dirbdami kartu“. Anksčiau buvo pasirodę pranešimų, neva buvęs atlikėjos vyras nebenorėjo tęsti darbo prie laidos dėl J.Lopez viešo romano su jaunu šokėju Casperu Smartu. Taip pat kai kurie portalai teigė, kad M.Anthony nori buvusią mylimąją priversti kentėti dėl to, kad taip greitai jį iškeitė į kitą vyrą.

Matyt, dainininkas persigalvojo, mat dabar turi kitą dėmesio objektą – pirmąją sausio savaitę jis internete išplatino savo nuotrauką su nauja mylimąja, 24-erių Venesuelos manekene Shannon De Lima.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lopez ir Marcas Anthony
Jennifer Lopez ir Marcas Anthony

Itin draugiškai elgęsi sutuoktiniai atrodė atsipalaidavę – 42-ejų J.Lopez pristatymui pasirinko mėlyną odinę suknelę, o 43-ejų buvęs jos vyras karinio tipo švarką, džinsus ir baltus marškinėlius. Tiesa, garsenybės pavėlavo į renginį ir vėliau užsitraukė kai kurių žiūrovų rūstybę nepanorę atsakyti į jiems užduodamus klausimus. „Ši minia atkakli, tačiau atsakymams dar per anksti“, – pasakė M.Anthony.

Beje, neseniai žurnalas „Star“ paskelbė, esą J.Lopez savo mylimajam, 24-erių šokėjui C.Smartui, per savaitę moka po 10 tūkst. JAV dolerių (apie 27,2 tūkst. Lt). Šie pinigai – kišenpinigiai, iš kurių vaikinas gali moteriai pirkti dovanas, atsiskaityti už vakarienes ir pramogas. Jei bulvarinė spauda nemeluoja, C.Smartas turėtų džiaugtis, mat anksčiau už vieną naktį go-go šokių Los Andželo klube jis gaudavo tik 250 JAV dolerių (apie 681 Lt).

Daugiau J.Lopez ir M.Anthony nuotraukų iš laidos „Q'Viva: The Chosen“ pristatymo pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius