Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištekėjo serialo „Vampyro dienoraščiai“ aktorė Candice Accola

Praėjusį savaitgalį populiariojo serialo „Vampyro dienoraščiai“ aktorė Candice Accola (27 m.) ištekėjo už muzikanto Joe Kingo (34 m.).
Candice Accola ir Joe Kingas
Candice Accola ir Joe Kingas / „Instagram“/Jonas Peterson nuotr.

Vestuvių ceremonija buvo surengta šeštadienį, spalio 18-ąją, Naujajame Orleane. Vestuvėse dalyvavo nemažai Candice Accolos kolegų iš „Vampyro dienoraščių“: Paulas Wesley, Kat Graham, Michaelas Trevino, Claire Holt, Kayla Ewell (ji buvo viena iš pamergių) ir kiti.

„Vampyro dienoraščių“ žvaigždė Ianas Somerhalderis vestuvėse dalyvauti negalėjo dėl darbo reikalų, tačiau viešai pasveikino savo draugus: „Candace ir Joe – mano sese, mano broli. Kokia tai magiška diena jums abiem. Aš mintimis esu su jumis! Ilgiuosi savo gimtosios valstijos Luizianos ir mano miesto, nuostabiojo Naujojo Orleano miesto. Siunčiu jums daug meilės iš filmavimo aikštelės – norėčiau ir fiziškai būti su jumis, bet turime visą likusį gyvenimą tai atšvęsti. Myliu jus, bičiuliai! Labai“.

„Instagram“/Jonas Peterson nuotr./Candice Accola ir Joe Kingas
„Instagram“/Jonas Peterson nuotr./Candice Accola ir Joe Kingas

Kitą dieną po vestuvių Candice Accola savo „Instagram“ paskyroje paviešino pirmą nuotrauką iš šventės, kurioje ji bučiuojasi su savo naujuoju vyru. „Oficialiai ponas ir ponia Kingai! Pati nuostabiausia naktis gyvenime!“ – taip nuotrauką pakomentavo aktorė. Akimirka iš vestuvių pasidalijo ir jaunikis. „Mano žmona, ji priverčia mane norėti šokti“, – taip nuotrauką pakomentavo Joe Kingas.

Pora susipažino 2011-ųjų vasarį ir netrukus pradėjo susitikinėti, o po kiek daugiau nei dvejų draugystės metų, 2013-ųjų gegužę, jiedu susižadėjo. Candice Accolai ši santuoka yra pirmoji, o štai grupės „The Fray“ gitaristas Joe Kingas kartą jau buvo vedęs. Iš pirmosios santuokos jis turi dvi dukras Avą ir Elise.

AOP nuotr./Candice Accola ir Joe Kingas
AOP nuotr./Candice Accola ir Joe Kingas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius