Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Įtakingiausiems pasaulio žmonėms surengtoje šventėje žvilgsnius traukė Demi Lovato iškirptė

Antradienio vakarą prestižinis žurnalas „Time“ surengė iškilmingą įtakingiausių pasaulio žmonių pagerbimo šventę, kurioje dalyvavo ir dainininkė Demi Lovato. Jauna atlikėja visų susirinkusiųjų žvilgsnius prikaustė seksualia suknele su provokuojančia iškirpte.
Demi Lovato
Demi Lovato / „Scanpix“/AP nuotr.

Praėjusią savaitę „Time“ paskelbė šių metų įtakingiausių pasaulio žmonių šimtuką, kuriame greta pasaulio lyderių, verslininkų, aktyvistų ir menininkų atsidūrė ir nemažai pramogų pasaulio žvaigždžių. Sąraše buvo ir dainininkės Demi Lovato pavardė.

Į „Lincoln“ centre Niujorke vykusį renginį Demi Lovato atvyko vilkėdama ryškiai mėlyną „Zuhair Murad“ suknelę su gilia iškirpte, išryškinančia dailų dainininkės biustą. Puotos metu Demi Lovato lipo ir ant scenos – susirinkusiems svečiams dovanojo muzikinį pasirodymą. Jo metu dainininkė persirengė kita, ne ką mažiau seksualia juoda suknele su taip pat itin gilia iškirpte.

Be Demi Lovato, renginyje taip pat dalyvavo ir kitos žvaigždės, šiais metais įtrauktos į įtakingiausiųjų sąrašą: aktoriai Ryanas Reynoldsas su žmona Blake Lively, Margot Robbie, Viola Davis, dainininkas Johnas Legendas su žmona Chrissy Teigen, plius dydžio modelis Ashley Graham, komikė Leslie Jones, režisierė Ava DuVernay ir kt.

15min galerijoje – „Time“ pobūvio Niujorke akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius