Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Italijos kino žvaigždė Sophia Loren grįžta į didįjį ekraną

Italijos kinematografijos ikona Sophia Loren grįžta į didįjį ekraną su savo pirmuoju pagrindiniu vaidmeniu per pastaruosius devynerius metus.
Sophia Loren
Sophia Loren / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Sophia Loren

78 metų aktorė, kaip pranešama, pasirašė kontraktą dėl pagrindinio vaidmens savo sūnaus Edoardo Ponti filme „Žmogaus balsas“, sukurtą pagal monologą „La Voix humaine“, kurį parašė prancūzų poetas ir menininkas Jeanas Cocteau.

E.Ponti kuriamos ekranizacijos siužetas plėtosis Italijoje, o šio projekto filmavimas turėtų prasidėti vėliau šį mėnesį.

S.Loren, kuri yra sukūrusi vaidmenį 2002 metais išleistame pirmajame savo sūnaus meniniame filme „Tarp nepažįstamųjų“, reikšminguose kino projektuose nedalyvavo nuo 2004 metų, kai nusifilmavo komedijoje „Per daug romantikos“.

Tačiau ji buvo gavusi nedidelius vaidmenis režisieriaus Robo Marshallo 2009-ųjų miuzikle „Devyni“ ir 2010-ųjų biografiniame televizijos filme „Mano namuose pilna veidrodžių“.

40-mečio E.Ponti tėvas yra velionis Italijos kino prodiuseris Carlo Ponti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius