Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Itališkas George'o Clooney romanas

Ilgakojė tamsiaplaukė italė patraukė moterų numylėtinio George'o Clooney akį. Pastaruoju metu pora kartu leidžia laiką gražiausiuose Italijos kampeliuose.
Populiari Italijos televizijos žvaigždė ir manekenė E.Canalis ir aktorius G.Clooney.
Populiari Italijos televizijos žvaigždė, manekenė E.Canalis ir aktorius G.Clooney. / „Scanpix“ nuotr.

Holivudo žvaigždė G.Clooney jau seniai įsimylėjęs kvapą gniaužiančius Italijos peizažus, o pastaruoju metu ne kartą buvo pastebėtas su 30 metų itale manekene bei televizijos laidų vedėja Elisabetta Canalis. Todėl pasklido gandas, jog vienas geidžiamiausių pasaulio viengungių pasitraukė iš šios rinkos.

Porą neseniai supažindino bendri draugai Romoje. 48 metų „Oušeno tryliktuko" žvaigždė laiko veltui nešvaistė ir nusiviliojo gražuolę brunetę į savo nuostabų vasarnamį prie Komo ežero. Pasislėpęs už vešlaus sodo ir raudonų pelargonijų žiedų XVIII amžiaus namas, kuriame dera senų laikų žavesys ir ramybė, yra puiki aplinka vasaros romanui.

Nenuostabu, kad ilgakojė tamsiaplaukė Italijos televizijos žvaigždė sužavėjo George'ą, kurio ankstesnės partnerės buvo britų televizijos laidų vedėja Lisa Snowdown ir manekene tapusi kokteilių baro padavėja Sarah Larson. Sėdėdama G.Clooney už nugaros ant jo motociklo gražuolė Elisabetta jautėsi visiškai laisvai.

Pernai su Sarah išsiskyręs aktorius anksčiau yra sakęs, kad laikosi tradicinių pažiūrų, kai reikalas susijęs su moterimis: „Esu senamadiškas tipas ir mėgstu susitikinėti su moterimis normalioje aplinkoje. Man nepatinka jaustis medžiojamam. Visuomet labiau mėgau pats būti medžiotojas."

Ko gero, G.Clooney labai pasisekė, nes kaip tik dabar jis kuria samdomo žudiko, kuris prieš imdamasis paskutinio užsakymo slapstosi idiliškame Italijos miestelyje, vaidmenį naujame filme „Labai privatus džentelmenas". Filmuojama Italijoje, tad yra visos galimybės bundantiems jausmams sužydėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius