Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Tymošenko išsileidžia kasas

Julijos Tymošenko šukuosena visada buvo stiprioji jos įvaizdžio detalė. Dabar politikė siekia patraukti rinkėjus šiuolaikiškesne išvaizda.
Naujasis J.Tymošenko įvaizdis – be kasos ant pakaušio.
Naujasis J.Tymošenko įvaizdis – be kasos ant pakaušio. / „Scanpix“ nuotr.

Ukrainos premjerė Julija Tymošenko neoficialiai pradėjo prezidento rinkimų kampaniją. Šią savaitę per Ukrainos miestus ir užkampius pasileido įspūdingas pramogų verslo atstovų desantas, į kurį įeina beveik visi „Eurovizijos“ dainų konkurso dalyviai iš Ukrainos: Aleksandras Ponomariovas, Ruslana Lyžičko, Ani Lorak, Tona Karol. O ir pati politikė kuriam laikui pakeitė savo įvaizdį.

„Scanpix“ nuotr./Naujasis J.Tymošenko įvaizdis – be kasos ant pakaušio.
„Scanpix“ nuotr./Naujasis J.Tymošenko įvaizdis – be kasos ant pakaušio.

Ukrainos premjerė retai kada pasirodydavo be garsiosios savo šukuosenos – aplink pakaušį suraitytos storos kasos, kurią politinės technologijos meistrai vienbalsiai vadino genialiu įvaizdžio sumanymu. Tačiau dabartiniai premjerės rinkimų štabo patarėjai tikriausiai neturi tokių gilių ukrainietiškų šaknų. Per kelis renginius J.Tymošenko buvo susišukavusi kur kas šiuolaikiškiau. Ji pasirodė surištais plaukais ir net leido sau demonstruoti džinsais aptemptus klubus.

Tiesa, Julija Vladimirovna ir anksčiau mėgo intriguoti publiką „paprasta“ šukuosena. Be kasos ji dalyvavo diskusijose ir pasirašė dokumentus dėl koalicijos. Tą dieną, kai Aukščiausioji Rada keitė Konstituciją apkarpydama prezidento valdžią, J.Tymošenko irgi sujaudino deputatus žavingomis garbanėlėmis. Taip ji buvo susišukavusi ir tada, kai prezidentas Viktoras Juščenka parlamente teikė jos kandidatūrą į premjerus.

Julijos Tymošenko bloko nariai, paklausti, ką reiškia šios permainos, prasitarė: užkniso kaimas! Tikriausiai jie turėjo galvoje tai, kad ankstesni prezidentai Leonidas Kučma, Leonidas Kravčiukas ir V.Juščenka – visi kilę iš Ukrainos kaimo ir dabar Ukrainai su tokiais ne pakeliui.

Tiesa, propaguoti J.Tymošenko europietiškas vertybes patikėta tik ukrainietiškoms grupėms ir dainininkams. Parlamento neseniai priimtas įstatymas draudžia užsienio šalių piliečiams per rinkimų kampaniją užsiimti agitacija. Šio įstatymo iniciatoriai buvo pačios J.Tymošenko blokas ir Regionų partija. Kadangi premjerė susigriebė visas šalies žvaigždes, jos pagrindiniam varžovui Viktorui Janukovičiui telieka užkariauti tėvynainių širdis savo paties vokalu. Luganske per miesto šventę jis aikštėje atliko „savo draugo, kuris buvo angliakasys“ dainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius