Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunasis kino pasaulio perliukas – Chloe Moretz

Puikiai pasirodžiusi Timo Burtono filme „Tamsos šešėliai“ jaunoji aktorė Chloe Moretz, regis, tapo išties geidžiama paaugle kino ekranuose. Pagyrų merginai negailėjo ir naujajame filme „Carrie“ su ja kartu besifilmuojantys kolegos.
Chloe Moretz
Chloe Moretz / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

15-metė Ch.Moretz filme įkūnija engiamą vidurinės mokyklos moksleivę Kerę, kuri dėl patiriamo streso savyje atranda neįtikėtinų telekinetinių savybių. Naujasis filmas „Carrie“, kuris turėtų būti pristatytas visuomenei 2013-ųjų metų pradžioje, yra 1976-ųjų siaubo klasika tituluoto to paties pavadinimo filmo perkūrinys. Jo siužetas analogiškas – pikta ar suirzusi Kerė gali daryti neįtikėtinus dalykus.

„Scanpix“ nuotr./Judy Greer
Judy Greer

„Chloe vaidyba sujaudino mane iki ašarų tiesiogine to žodžio prasme. Ji taip jautriai viską atliko, kad išties ją užjaučiau“, – jaunąją kolegę gyrė filme taip pat vaidinanti aktorė Judy Greer.

Kol kas dar nenufilmuota viena pagrindinių filmo scenų, kurios metu išleistuvių vakarėlis skęs kiaulių kraujyje. „Ši scena visiškai kraupi ir varanti iš proto, bet savotiškai žavinga“, – apie būsimą režisierės Kimberly Peirce darbą sakė J.Greer.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius