-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

JAV aktorė Reese Witherspoon susižadėjo su Holivudo agentu

„Oskarą“ pelniusi JAV aktorė Reese Witherspoon susižadėjo su Holivudo agentu Jimu Tothu ir tapo dar viena garsenybe, šventiniu laikotarpiu paskelbusia, kad planuoja tuoktis, antradienį pranešė žurnalas „People“.
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

R.Witherspoon 2006 metais pelnė JAV kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimą už amerikiečio dainininko Johnny Casho žmonos June Carter Cash vaidmenį biografiniame filme „Ties jausmų riba“ („Walk the Line“).

Kaip praneša „People“, 34 metų aktorė per daug nesiviešindama pradėjo susitikinėti su 40 metų J.Tothu praeitą sausį.

Aktorės atstovė patvirtino, kad pora susituoks ir kad yra „nepaprastai laimingi“.

R.Witherspoon neseniai sukūrė vaidmenį romantinėje komedijoje „Iš kur tu žinai?“ („How Do You Know“) su aktoriais Owenu Wilsonu, Paulu Ruddu ir Jacku Nicholsonu.

J.Toth dirba agentu pramogų ir sporto pasaulio vadybininkų kompanijoje „Creative Artists Agency“ (CAA). R.Witherspoon yra šios bendrovės klientė, tačiau jai atstovauja kitas agentas.

Ši aktorė anksčiau buvo susituokusi su aktoriumi Ryanu Phillippe'u ir susilaukė su juo dviejų vaikų, iš kurių vienam dabar 11-a, o kitam – septyneri metai. Pora išsiskyrė 2006 metais.

Žinia apie R.Witherspoon sužadėtuves buvo paskelbta po kelių kitų panašių pranešimų. Tarp jų buvo žinia apie filmo „Juodoji gulbė“ („Black Swan“) žvaigždės Natalie Portman planus susituokti su prancūzų baleto šokėju ir choreografu Benjaminu Millepied, kurio kūdikio laukiasi.

Žurnalo vyrams „Playboy“ įkūrėjas 84 metų Hugh Hefneris taip pat neseniai pasipiršo buvusiai mėnesio „Playmate“ merginai Crystal Harris, kuri yra 60 metų už jį jaunesnė.

Kitos garsenybės šventiniu laikotarpiu pranešė apie šeimos pagausėjimą. Tarp jų buvo Kanadoje gimusi dainininkė ir dainų kūrėja Alanis Morissette, kuri pirmą Kalėdų dieną susilaukė pirmagimio sūnaus.

Britų popmuzikos superžvaigždė Eltonas Johnas ir jo gyvenimo draugas Davidas Furnishas taip pat tapo tėvais, kai pakaitinė motina Kalėdų dieną jiems pagimdė berniuką.

Tačiau ne visos Holivude per šventes paskelbtos naujienos buvo džiugios.

Didžiojo ekrano žvaigždės Scarlett Johansson ir Ryanas Reynoldsas gruodžio 23 dieną pateikė skyrybų dokumentus, argumentuodami, kad nesutampa jų charakteriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius