-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV dainų konkursą „Amerikos dievaitis“ laimėjo 17-metis kantri atlikėjas Scotty McCreery

JAV kantri muzikos dainininkas Scotty McCreery, išsiskiriantis savo amžiui neįprastai giliu bosu, trečiadienį buvo paskelbtas televizijos dainų konkurso „Amerikos dievaitis“ („American Idol“) 10-ojo sezono nugalėtoju. 17-metis vaikinas įveikė favorite laikytą 16-metę dainininkę Lauren Alain.
Populiariojo JAV konkurso „Amerikos dievaitis 2011“ nugalėtoju tapo ir konfeti lietuje maudėsi Scotty McCreery.
Populiariojo JAV konkurso „Amerikos dievaitis 2011“ nugalėtoju tapo ir konfeti lietuje maudėsi Scotty McCreery. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kai laidos vedėjas Ryanas Seacrestas paskelbė nugalėtoją, S.McCreery puolė glėbesčiuotis su kitais konkurso dalyviais ir artimaisiais. „Netikėjau tuo netgi labiausiai pašėlusiose savo svajonėse. Pirmiausiai turiu padėkoti Viešpačiui – tai jis mane čia atvedė“, – sakė finalo nugalėtojas.

S.McCreery, kuris dirba bakalėjos krautuvėje Šiaurės Karolinos mieste Garneryje, per tiesioginę televizijos transliaciją iš sausakimšos salės sudainavo dainą „I Love You This Big“, kuri yra jo pirmasis singlas. Euforijos apimtas nugalėtojas vėliau burna gaudė ant jo byrančius konfeti.

Rekordinis balsavimas

Po S.McCreery ir L.Alain, kurie abu yra kantri muzikos atlikėjai, finalinio pasirodymo 122 mln. žiūrovų balsavo telefonu, SMS žinutėmis ir internetu. Šis balsavusiųjų skaičius buvo rekordinis per laidos istoriją. L.Alain, nors buvo pertempusi balso stygas, tapo žiuri narių favorite, kai surengė savo motinai dedikuotą jausmingą pasirodymą.

Reuters/Scanpix nuotr./Konkurso Amerikos dievaitis 2011 finalininkai Laurena Alaina ir Scotty McCreery.
Lauren Alain ir Scotty McCreery.

Tačiau užkulisiuose dainininkė sakė esanti tikra, kad nugalėtoju taps S.McCreery. „Šios laidos pradžioje pasakiau jam: „Scotty, ar esi pasiruošęs laimėti?“, – pasakojo ji. – Jis yra mano geriausias draugas; aš jį myliu ir nepaprastai dėl jo džiaugiuosi.“

Finalą pagerbė pirmo ryškumo žvaigždės

Rezultatai buvo paskelbti po dvi valandas trukusio koncerto, kuriame savo kūrinius atliko daug žvaigždžių, tarp jų popmuzikos superžvaigždės Lady Gaga ir Beyonce, sunkiojo roko vokalistas Judas Priestas ir netgi naujieji „Amerikos dievaičio“ žiuri nariai – aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez bei roko grupės „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris.

S.McCreery tapo pirmuoju kantri muzikos dainininku, laimėjusiu „Amerikos dievaičio“ finalą nuo 2005 metų, kai laidos laurai atiteko dainininkei Carrie Underwood. Pastaroji už parduotus įrašus ir gastroles yra uždirbusi daugiausiai iš visų šio konkursų dalyvių. 

Siūlome pasiklausyti Scotty McCreery dainos „I Love You This Big“:

VIDEO: Scotty McCreery „I Love You This Big“

Lauren Alain ir Scotty McCreery duetas:

VIDEO: Lauren Alaina & Scotty McCreery - I Told You So - American Idol Top 11 Results Show - 03/31/11

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius