-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

JAV konkursą „Šok su žvaigžde“ laimėjo dainininkė Scherzinger

JAV dainininkės Nicole Scherzinger sušoktas tango ir džaivas antradienį nulėmė pergalę įtemptame šokių konkurso „Šok su žvaigžde“ finale ir užbaigė dar vieną jo sezoną, kuris, pasak daugelio vertintojų, buvo pats geriausias iš iki šiol rodytų.
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger / „Scanpix“ nuotr.

Olimpinį auksą pelnęs dailiojo čiuožimo meistras Evanas Lysacekas liko antras, o trečioje vietoje atsidūrė sporto komentatorė Erin Andrews.

Daugelio šio šou gerbėjų tokie rezultatai nenustebino, nes merginų popmuzikos grupės „Pussycat Dolls“ narė N.Scherzinger beveik visą sezoną buvo akivaizdi lyderė, o E.Lysacekas mažai nuo jos teatsilikdavo.

E.Andrews ir jos šokių partneris Maksimas Čmerkovskis taip pat labai gerai pasirodė pirmadienį ir surinko 56 taškus. Tuo tarpu N.Scherzinger su partneriu Dereku Hough bei E.Lysacekas su Ana Trebunskaja tąsyk surinko po 59 taškus.

Per antradienį vykusį finalą po pirmų argentinietiškojo tango pasirodymų, kurie sužavėjo teisėjus, visų porų rezultatai skyrėsi minimaliai.

„Per dešimt sezonų tų trijų tango įvertinimas buvo sunkiausias mums tekęs darbas“, – sakė žiuri narys Lenas Goodmanas.

Kai laidos vedėjas Tomas Bergeronas paskelbė, kad nugalėtoja tapo N.Scherzinger, dainininkė atrodė nuoširdžiai nustebusi. Ji pradėjo šokinėti iš džiaugsmo ir puolė glėbesčiuotis su D.Hough.

N.Scherzinger pasiuntė oro bučinį E.Lysacekui ir A.Trebunskajai, kurie oriai priėmė antrąją vietą, sakydami, jog yra „visiškai patenkinti viskuo, ką parodė“.

10–ajame „Šoks su žvaigžde“ sezone taip pat dalyvavo buvęs astronautas Buzzas Aldrinas, televizijos realybės šou žvaigždė Kate Gosseli ir serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė bei buvusi žurnalo vyrams „Playboy“ manekenė Pamela Anderson.

Televizijos ABC rodyto šokių konkurso laidos kaskart pritraukdavo vidutiniškai po 21,6 mln. žiūrovų ir pagal populiarumą varžėsi su dainų konkursu „Amerikos dievaitis“, rodytu konkuruojančio kanalo „Fox“.

„Tai buvo visų laikų geriausias “Šok su žvaigžde„ sezonas“, – sakė žiuri narys Bruno Tonioli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius