Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV milijardierius Donaldas Trumpas atsiėmė ieškinį prieš komiką Billą Maherį

JAV verslo magnatas ir televizijos realybės šou žvaigždė Donaldas Trumpas atsiėmė 5 mln. dolerių (13,5 mln. litų) ieškinį prieš komiką Billą Maherį, pasišaipiusį iš milijardieriaus kilmės.
14 vieta – nekilnojamo turto magnatas Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Scanpix“ nuotr.

Realybės šou „Mokinys“ vadovas įsižeidė dėl B.Maherio, kai jis šių metų sausį per televizijos laidą „The Tonight Show“, vedamą Jay Leno pasisiūlė paaukoti 5 mln. dolerių bet kuriai D.Trumpo pasirinktai nekomercinei organizacijai, jeigu šis respublikonas įrodys, kad jo tėvas nebuvo orangutanas.

B.Maherio pokštas buvo užuomina į D.Trumpo nenuilstamas pastangas atkapstyti kompromituojančių faktų apie JAV prezidento Baracko Obamos kilmę.

Per tą laidą B.Maheris pajuokavo: „Jo plaukai ir orangutano plaukai yra vieninteliai du tokios spalvos dalykai gamtoje.“

D.Trumpas priėmė šį neformalų iššūkį ir nedelsdamas išsiuntė demokratus palaikančiam B.Maheriui savo gimimo liudijimo kopiją, o vasarį ėmėsi teisinių veiksmų prieš komiką, kai šis mėgino nuleisti juokais magnato reikalavimus sumokėti pažadėtą sumą.

Tačiau penktadienį nekilnojamojo turto magnatas praeitą penktadienį paprašė Los Andželo apygardos aukštesniojo teismo nutraukti šią bylą, nors D.Trumpo atstovas tvirtino, kad verslininkas ketina papildyti savo ieškinį ir pateikti jį „vėliau“, pranešė portalas TMZ.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius