Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV nekilnojamojo turto magnato mirtis priežastis – savižudybė?

Mirė vieno didžiausių JAV nekilnojamojo turto aukcionų vadovas. Spėjama, kad vyras nusišovė, antradienį pranešė pareigūnai.
Žvakė
Žvakė / Photos.com

Stevenas Goodas pirmadienio rytą rastas viename miško draustinyje netoli Čikagos, pranešė Keino apygardos Šerifo departamentas.

Jo raudonos spalvos automobilyje Jaguar neaptikta jokio atsisveikinimo raštelio ir kol kas neaišku, ar mirtis susijusi su vyro darbu.

Netrukus po S.Goodo mirties mirė vokiečių milijardierius Adolfas Merckle, kuris dėl finansinės krizės atsidūręs prie žlugimo slenksčio puolė po traukiniu.

Praėjusį mėnesį nusižudė prancūzų investuotojas Thierry de la Villehuchet, kuris per įtariamą finansinę Volstrito titano Bernardo Madoffo piramidę neteko daugiau kaip milijardo dolerių.

S.Goodas buvo Čikagoje įsikūrusio aukciono „Sheldon Good & Company Auctions International" valdybos pirmininkas ir vykdomasis direktorius.

Kompanija nurodo, kad nuo 1965 metų, kai ją įsteigė S.Goodo tėvas, ji pardavė daugiau kaip 40 tūkst. nekilnojamojo turto objektų už bendrą daugiau kaip 9,5 mlrd. dolerių (24 mlrd. litų) sumą.

52 metų S.Goodas išplėtė savo kompaniją ir dalyvavo parduodant turto už 4 mlrd. dolerių.

Kompanijos prezidentas Alanas Kravetsas jį vadino vienu nuostabiausių savo industrijos protų ir vienu sėkmingiausių verslininkų. A.Kravetsas išreiškė užuojautą S.Goodo žmonai, vaikams ir tėvui.

„Apie Steve'o vadovavimą liudija tai, kad „Sheldon Good & Company“ tebeturi geras ateities perspektyvas“, – sakoma A.Kravetso pareiškime.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius