Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

JAV televizija nusprendė neberodyti talentų šou „X Faktorius“

Talentų šou „X faktorius“ tėvo Simono Cowello eksperimentas Amerikoje oficialiai žlugo: televizijos „Fox“ vadovai nusprendė neberodyti šio šou.
Simonas Cowellas
Simonas Cowellas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Fox“ nusprendė šios laidos ketvirtojo sezono neberodyti vėliau šiais metais. Keliomis valandomis anksčiau S.Cowellas paskelbė grįšiantis į „X faktoriaus“ žiuri Didžiojoje Britanijoje.

Muzikos verslo magnatas pasitraukė iš projekto prieš trejus metus, norėdamas sutelkti dėmesį į to paties formato laidą Amerikoje. Dėl to pačios priežasties jis taip pat atsisakė teisėjo vaidmens televizijos talentų šou „Amerikos dievaitis“ (American Idol).

Praėjusį mėnesį „Fox“ pramoginių laidų vadovas Kevinas Reilly pripažino, kad „X faktoriui“ sunkiai sekėsi kovoti dėl žiūrovų, lyginant su panašiomis laidomis, tokiomis kaip „Amerikos dievaitis“ ir „Balsas“ (The Voice).

„Šiais metais šou pasirodė prasčiau nei tikėtasi. Simonas pats tai pripažintų. Reitingai nebuvo tokie, kokių tikėjomės, – sakė jis. – Jeigu šis šou sugrįžtų, jo formatas nebebūtų toks kaip dabar.“

„Scanpix“ nuotr./Simonas Cowellas su gerbėjomis
„Scanpix“ nuotr./Simonas Cowellas su gerbėjomis

Amerikos „X factoriaus“ pirmo sezono, rodyto 2011 metais, žiuri nariai buvo Antonio Reidas, Nicole Scherzinger ir Paula Abdul, taip pat S.Cowellas. Dainininkės Demi Lovato ir Britney Spears pakeitė P.Abdul ir N.Scherzinger antrajame sezone.

Pernai rodytose laidose B.Spears ir A.Reidą pakeitė Kelly Rowland ir Paulina Rubio. D.Lovato neseniai paskelbė negrįšianti į ketvirtąjį „X faktoriaus“ sezoną.

Penktadienį skelbdamas sprendimą atsisakyti šios laidos“ K.Reilly pareiškė: „Deja, nebus JAV „X faktoriaus“ be Simono Cowello, tačiau suprantame ir palaikome jo sprendimą susitelkti į tarptautinius formatus ir kitą etapą jo asmeniniame gyvenime. Linkime jam visko, kas geriausia, ir nuoširdžiai tikimės greitai vėl su juo dirbti.“

S.Cowello, kuris vėliau šiais metais turėtų pirmąkart tapti tėčiu, pranešime sakoma: „Fantastiškai leidau laiką pastaruosius 12 metų – tiek „X faktoriuje“, tiek „Amerikos dievaityje“. Man ne tik sekdavosi rasti nuostabių talentų laidose, bet ir sulaukdavau neįtikėtino Amerikos žiūrovų palaikymo (dažniausiai!)“

„Praėjusiais metais dėl įvairių priežasčių turėjau priimti sprendimą grįžti į Jungtinės Karalystės „X faktorių“ 2014-aisiais. Taigi, kol kas grįžtu į Jungtinę Karalystę ir noriu padėkoti „Fox“, kuri buvo neįtikėtina partnerė. Taip pat noriu padėkoti visiems, kas palaikė mano šou. Amerika, iki greito pasimatymo!“ – pridūrė jis.

TV6 nuotr./„The X Factor“ teisėjai: L.A. Reidas, Nicole Scherzinger, Paula Abdul ir Simonas Cowellas
TV6 nuotr./„The X Factor“ teisėjai: L.A. Reidas, Nicole Scherzinger, Paula Abdul ir Simonas Cowellas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius