Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Aniston ir Gerardas Butleris kaitina gerbėjų aistras karštomis nuotraukomis (nuotraukos)

Jau senokai kalbama, kad filmas „Pasodinsiu savo eks“ (angl. The Bounty Hunter) sužadino šiltus jame vaidinusių aktorių Jennifer Aniston ir Gerardo Butlerio jausmus.
Jennifer Aniston ir Gerardas Butleris
Jennifer Aniston ir Gerardas Butleris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Garsūs aktoriai, reklamuodami kino juostą, ir toliau nesiskiria vienas su kitu. Gerbėjai džiaugsmingai sutiko seksualią jų bendrą fotosesiją dykumoje. Meilužius filme vaidinantys aktoriai nusifotografavo garsaus amerikiečių žurnalo „W“ viršeliui. Vienas stilingiausių JAV žurnalų gerokai padailino viršelio nuotrauką „fotošopu“, tačiau ji atrodo šilta.

41-erių J.Aniston vilkėdama šilkine suknele ir avėdama aukštakulniais yra įsitaisiusi 40-ies škotų aktoriui ant kelių. G.Butleris yra ją apsikabinęs per liemenį.

Dailymail.co.uk žurnalistų teigimu, toks įvaizdis buvo įkvėptas Kim Basinger ir 1986-ųjų filmo „Devynios su puse savaitės“ (angl. „Nine 1/2 Weeks“).

Nuotraukas žurnalui „W“ darė garsus fotografas Stevenas Kleinas. Tam pačiam leidiniui jis 2005-ųjų liepą įamžino Bradą Pittą ir Angeliną Jolie, kurie atrodė kaip 70-ųjų pora. Žurnalo numeris su Brangelinos viršeliu pasirodė kaip tik tuomet, kai į viešumą iškilo jų romanas.

G.Butleris nuotraukose vaidina policijos pareigūną, o J.Aniston prasikaltusią vairuotoją. Jų fotosesijos žurnalui „W“ nuotraukų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius