Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Aniston vaidino vienais apatiniais ir stebino provokuojančiais veiksmais

Garsi Holivudo aktorė Jennifer Aniston, regis, bando atsikratyti „gerietės“ etiketės. Naujausiame filme „Horrible Bosses“ (liet. „Bjaurūs viršininkai“) ji pasirodo keliuose labai provokuojančiuose kadruose.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / „15min“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

Britų žurnalistai šmaikštauja, kad aktorė tokiu pasirodymu tikrai nepapirks filmų visai šeimai žiūrovų. Neįtikėtinai puikią figūrą 42-ejų J.Aniston pademonstravo nusimetusi drabužius ir vaikštinėdama vienais apatiniais. Maža to, aktorės herojė tikra išdykėlė, ji – sekso ištroškusi dantistė. J.Aniston pasirodo lange geidulingai laižydama ledus, vėliau provokuojančiai valgo bananą, o „vakarienę“ baigia dešrele.

AFP/Scanpix nuotr./Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Kino mėgėjams įprasta J.Aniston matyti romantinėse komedijose, bet šįsyk aktorė pasirinko kiek „kietesnį“ filmą. Maža to, šviesiaplaukė aktorė filme „Horrible Bosses“ yra ne tik kiek gašloka, bet ir tamsiaplaukė.

Pagal scenarijų J.Aniston įdarbintas vyras sumano ją nužudyti, nes nebegali pakęsti grobuoniško moters elgesio. Vienoje iš filmo scenų aktorė vandeniu aplaisto asistento tarpukoji, šiurkščiai kalbėdama apie jo lytinius organus. Kitus „bjaurius viršininkus“ filme vaidina aktoriai Colinas Farrellas ir Kevinas Spacey.

Kaip teigia Dailymail.co.uk, naujajai komedijai buvo nufilmuota scena, kurioje J.Aniston yra nuoga, tačiau vis dar sprendžiama, ar ji bus parodyta galutiniame kino juostos variante, kurį išvys žiūrovai. „Viename kadre matyti Jennifer veidas ir nuoga jos krūtinė, tačiau kitame, filmuotame kitu kampu, jau galima pamatyti, kad filmavosi dublerė“, – filmo kūrimo subtilybes dėstė „US Weekly“ šaltinis. Amerikos kino teatruose „Horrible Bosses“ pasirodys liepos pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius