-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jennifer Lopez bylinėjasi su buvusiu vyru

Aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez pateikė 10 mln. JAV dolerių, apie 23 mln. Lt, ieškinį savo pirmajam sutuoktiniui už jo ketinimus išleisti vaizdajuostę su jų sekso scenomis.
Jennifer Loper su dabartiniu sutuoktiniu Marcu Anthony.
Jennifer Loper su dabartiniu sutuoktiniu Marcu Anthony. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

40-metė atlikėja išsireikalavo, kad teismas sulaikytų buvusį sutuoktinį Ojanį Noa nuo provokuojamos juostos leidybos bent keletui dienų. Kaip pranešė Dailymail.co.uk, J.Lopez į teismą kreipėsi dėl to, kad O.Noa išreiškė norą sukurti ir parduoti filmą, kuriame bus parodytos aktorės intymaus gyvenimo akimirkos, taip pat poros „žaidimai“ per medaus mėnesį 1997-aisiais.

Los Andželo teisėjas pirmadienį uždraudė O.Noa ir jo prodiuseriui paskelbti medžiagą ir numatė tolesnį bylos svarstymą  antradienio vakarą. Tačiau buvęs J.Lopez sutuoktinis ketina kovoti su apribojimais. Pora buvo susituokusi mažiau kaip metus. Pranešama, kad savo filmą apie bendrą gyvenimą O.Noa pavadino „How I Married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story“ (liet. „Kaip aš  vedžiau Jennifer Lopez: J-Lo ir Ojanio Noa istorija“).

Du vaikus auginanti J.Lopez teismą tikino, kad toks buvusio sutuoktinio žingsnis pažeidžia jų prieš keletą metų pasirašytą konfidencialumo susitarimą. Šiuo metu už dainininko Marco Anthony ištekėjusi moteris taip pat tvirtino, kad O.Noa ketina parduoti daugiau kaip 11 valandų „namų vaizdų“, kuriuose ji figūruoja.

2006-aisiais J.Lopez jau bylinėjosi su O.Noa dėl planų išleisti itin atvirą knygą apie bendrą jų gyvenimą. Tąsyk aktorei ir atlikėjai buvo priteista per pusę milijono JAV dolerių už tai, kad vyras nesilaikė susitarimo nepublikuoti viešai jų santykių detalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius