Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Love Hewitt debiutuos kaip mistinio filmo režisierė

Kino aktorė Jennifer Love Hewitt nutarė išmėginti save ir už kadro. Ilgai seriale apie paranormalius reiškinius „Dvasių užkalbėtoja“ (angl. „The Ghost Whisperer“) vaidinusi 31 metų moteris šįsyk pati kurs panašią istoriją.
Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė portalas Variety.com, J.L.Hewitt debiutuos kaip režisierė, kurdama trilerį apie vaiduoklius „Palauk, kol ateis Elena“ (angl. „Wait Till Helen Comes“). Kino juosta bus statoma pagal Sanchezo Mandryko scenarijų, sukurtą pagal to paties pavadinimo Mary Downing Hahn romaną.

Istorija pasakoja apie tris vaikus, kurie išsikrausto gyventi į Merilandą. Naujuose namuose, kurie kadaise buvo bažnyčia, vaidenasi. Čia apsigyvenusi pasakotoja, 12-metė Molly ir jos brolis Michaelas nemėgsta savo mažosios įseserės Heather. Prie naujų namų esančios kapinės vaikus baugina, tačiau 5-erių Heather ten traukia it magnetas. Molly išsiaiškina, kad prieš šimtmetį gaisre žuvusios mergaitės Helen vaiduoklis nori įvilioti Heather į pražūtį, ir nutaria įseserę gelbėti.

Per pastaruosius porą metų J.L.Hewitt yra režisavusi keletą „Dvasių užkalbėtojos“ epizodų. Šiuo metu ji draugauja su aktoriumi ir režisieriumi Alexu Behu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius