-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Johnny Deppas – seksualiausias vyras pasaulyje

Holivudo aktorius Johnny Deppas Didžiosios Britanijos žurnalo „Cosmopolitan“ buvo paskelbtas pačiu seksualiausiu vyru pasaulyje, skelbia pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Johnny Deppas

Žurnalo surengtuose rinkimuose 45-erių Deppui seksualumu nusileido antrąją vietą užėmęs 47-erių aktorius George'as Clooney. Trečioji vieta atiteko juostos „Brokeback Mountain“ 27-erių žvaigždei Jake'ui Gyllenhaalui.

Žurnalo „Cosmopolitan“ atstovė Lizzi Hosking kalbėjo: „George'as Clooney ir Johnny Deppas su amžiumi atrodo vis geriau“.

Rinkimuose aukščiausias vietas užima vyresnio amžiaus įžymūs vyrai. Į seksualiausių vyrų dešimtuką pateko tik kelios neturinčios trisdešimt žvaigždės – Gyllenhaalas, 27-erių Justinas Timberlake'as bei 29-erių Jamesas McAvoy.

Vyriausias į šį sąrašą patekęs vyras yra 55-erių Džeimsą Bondą suvaidinęs Pierce'as Brosnanas. Šimtą karščiausių vyrų paskelbusiame sąraše pirmos dvidešimt vietų skirtos beveik tik aktoriams. Vienintelis kitos profesijos atstovas – futbolininkas Davidas Beckhamas.

Šie rinkimai buvo atsakas į žurnalo skaitytojų reikalavimus paskelbti šimtą seksualiausių vyrų žemėje, nes vyrų žurnalas „FHM“ karščiausių moterų sąrašą jau yra sudaręs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius