-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johno Malkovichiaus viešnagė Vilniuje kruopščiai slepiama, tačiau pats aktorius nesislapsto

Garsus JAV aktorius, režisierius ir prodiuseris Johnas Malkovichius nesislapstydamas vaikštinėja Vilniuje esančios filmavimo aikštelės prieigose. Tiesa, pastarosios vieta – didžiausia paslaptis.
Johnas Malkovichius
Johnas Malkovichius Vilniuje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Italų režisieriaus Gabriele Salvatoreso filme „Sibirietiškas auklėjimas“ (angl. „Siberian Education“) Kuzios vaidmenį kurianti pasaulinė kino žvaigždė Vilniuje dirba jau nuo rugsėjo pradžios. Tačiau jį įamžinti fotografams – nemenkas iššūkis. Kino juostos kūrėjus įpareigoja sutartis, dėl kurios vietos žiniasklaidai aktoriaus neleidžiama fotografuoti, o aptarnaujantis personalas priverstas akylai stebėti teritorija ir neprisileisti paparacų. Fotografuoti aktoriaus nebus galima net per specialiai spaudos atstovams penktadienį rengiamą konferenciją.

Vežiojamas „Mercedes-Benz“ automobiliu

15min.lt fotografas Irmantas Gelūnas aktorių J.Malkovichių pastebėjo netikėtai. Ketvirtadienį, apie 15.30 val., papietavusi garsenybė automobiliu „Mercedes-Benz“ buvo atvežta į netoliese esančią filmavimo aikštelę. Įdomu tai, jog J.Malkovichius vaikščiojo vienas. Greta tos vietos, kur vyksta filmavimo darbai, aktoriui įrengtas ir namelis ant ratų, ant kurio durų kabo užrašas „Kuzja“. S.Malkovichius vaidina senelį Kuzią, auginantį anūką Kolymą ir mokantį jį „doro nusikaltėlio“ moralės.

Rankos – tatuiruotos

Šiuo metu „Sibirietiško auklėjimo“ scenos filmuojamos viename apleistų Vilniaus namų. Aktorius vilkėjo filmui skirtus drabužius – senoviškus ilgaaulius, rudas kelnes ir tamsiai pilką striukę. Nuotraukose galima matyti ir tai, jog J.Malkovichiaus rankos išmargintos tatuiruotėmis. Šios, beje, netikros, skirtos filmavimui. Pasak aptarnaujančio personalo, pasaulinio garso aktorius labai malonus ir mielai bendrauja su kolektyvu.

15min.lt jau rašė, kad sutiktas Vilniaus gatvėse J.Malkovichius neužriečia nosies ir paprašytas neatsisako kartu nusifotografuoti.

Filmo „Sibirietiškas auklėjimas“ siužetas nukels 1985–1995 metų Padniestrę – nepripažintą respubliką, oficialiai laikomą Moldovos dalimi. Juostoje bus pasakojama apie Padniestrės nusikaltėlių gyvenimą. S.Malkovichiaus herojaus Kuzios anūką Kolymą vaidina kine debiutuosiantis jaunas lietuvis Arnas Fedaravičius.

Garsus amerikiečių kino aktorius J.Malkovichius yra filmavęsis tokiuose filmuose kaip „Perskaityk ir sudegink“, „Transformeriai: tamsioji mėnulio pusė“, „Laumės vaikas“ su Angelina Jolie,  „Eragonas“. 1999-aisiais buvo sukurtas filmas „Būti Džonu Malkovičiumi“ (angl. „Being John Malkovich“). Šioje juodojoje fantastinėje komedijoje J.Malkovichius vaidino netikrą savo paties versiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius