Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johno Travoltos žmona Kelly pasidalijo jautria žinute mirusiam sūnui: „Mūsų širdyse liksi amžinai“

Po skausmingos tragedijos 2009 metais aktorius Johnas Travolta (65) ir jo žmona Kelly Preston (56) vengė viešumos. Praėjus beveik dešimtmečiui po sūnaus mirties Kelly pagaliau išdrįso apie tai šnekėti ir pasidalijo jautria žinute su visais gerbėjais.
Kelly Preston ir Johnas Travolta
Kelly Preston ir Johnas Travolta / „Scanpix“/AP nuotr.

Moteris paviešino retą šeimos fotografiją, kurioje jų mylimas sūnus Jettas guli lovoje tarp Johno ir Kelly. Toks laikas buvo pasirinktas ne atsitiktinai – ateinantį savaitgalį sūnui būtų suėję 27-eri metai.

„Mano meile, Jettai... mūsų širdyse tu būsi amžinai“, – rašė Kelly Preston savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

Pasidalindama nuotrauka moteris atkreipė dėmesį į visus autizmu sergančius vaikus, pabrėžusi, kad šia tema reikėtų kalbėti vis dažniau ir garsiau, o žmonės aplinkui vieni kitiems turėtų rodyti didesnę pagarbą.

Retai apie gyvenimo tragediją kalbantis aktorius Johnas Travolta viename interviu ryžosi prisiminti sunkiausią gyvenimo išbandymą – šešiolikmečio sūnaus Jetto mirtį. Tai įvyko 2009-aisiais žvaigždės šeimai priklausančiuose namuose Bahamose.

Autizmu sergantis ir nuo epilepsijos kenčiantis berniukas vieno iš priepuolių metu parkrito vonioje ir smarkiai susitrenkė galvą. Atgaivinti jo taip ir nepavyko.

„Tai buvo blogiausia, kas man yra nutikę, – ir praėjus penkeriems metams nuo tragedijos, prisimenant šį įvykį Travoltos balsas pradeda drebėti. – Buvo akimirkų, kai atrodė, jog neištversiu, neišgyvensiu, neatlaikysiu. Kad tas širdį slegiantis skausmas niekada nebeatlėgs. Kad užmigus vakare, ryte geriau net neatsibusti. Mus su Jettu siejo ypatingas ryšys, todėl išeidamas jis tarsi išsinešė dalį manęs – nebeliko prasmės gyventi.“

View this post on Instagram

Happy Birthday Johnny, my love ♥️???? xxx

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Ištverti netektį padėjo artimieji – žmona aktorė Kelly Preston bei dukra Ella Beu – ir bendraminčiai iš scientologijos bažnyčios, kuriai aktorius priklauso nuo 1975-ųjų. Bažnyčios hierarchų paskirti žmonės pagelbėjo Johnui įveikti mintis apie savižudybę.

Šeimai po tragedijos labai padėjo atsigauti 2010-aisiais gimęs sūnus Benjaminas, kuris įnešė taip reikalingo džiaugsmo. Pora taip pat augina 19-metę dukrą Ella. Interviu metu Travolta sakė, kad sūnus „davė šeimai naują dvasią ir tikslą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius