-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jonas Bon Jovi savo gerbėją per vestuves palydėjo iki altoriaus

Muzikantas Jonas Bon Jovi praėjusį savaitgalį Las Vegaso koplytėlėje dar kartą žengė prie altoriaus – į mylimojo Gonzalo Claderos rankas jis palydėjo savo gerbėją Branką Delic iš Australijos, rašo „Us Weekly“.
Jonas Bon Jovi su gerbėja Branka Delic
Jonas Bon Jovi su gerbėja Branka Delic / „Twitter“ nuotr.

51-erių dainininkas praėjusį šeštadienį nudžiugino vieną ištikimiausių savo gerbėjų, kuri savo vestuves suplanavo toje pačioje Las Vegaso koplyčioje, kur prieš 24-erius metus pats Jonas Bon Jovi vedė savo išrinktąją Dorotheą Hurley.

Branka Delic prieš vestuves sukūrė internetinį puslapį „Bon Jovi Walk Me Down The Aisle“, kuriame viešai prašo, kad Jonas Bon Jovi palydėtų ją prie altoriaus. Tačiau kad žvaigždė sužinos apie jos prašymą ir jį net įgyvendins, moteris nelabai tikėjosi.

„Visą gyvenimą Branka manė, kad ji pati ištekės už Bon Jovi. Deja, bet būdama 34-erių, ji pagaliau suprato, kad to niekada nebus, taigi priėmė Gonzo pasiūlymą tekėti, – komiškai savo puslapyje rašo australė. – Gal ji ir neištekės už Bon Jovi, bet geriausia, ką ji galėtų gauti, tai kad jis palydėtų ją link altoriaus. Vienintelė problema, kad Branka gali iškeisti savo vestuves į Bon Jovi koncertą. Gonzo šios dienos laukė 14 metų, ir jeigu taip nutiks, jam teks laukti dar 14 metų. Bon Jovi, prašau, padaryk, kad taip nenutiktų.“

Ir lyg tyčia, tą patį savaitgalį, kai turėjo įvykti Brankos ir Gonzalo vestuvės, Jonas Bon Jovi su savo grupe koncertavo Las Vegase. Vestuvėse pasirodęs muzikantas nustebino jaunuosius, palydėjo savo gerbėją iki altoriaus ir po to mielai fotografavosi su jaunavedžiais.

Nuotrauką iš Brankos vestuvių galite pamatyti paspaudę čia.

Vėliau tą dieną Jonas Bon Jovi Branką pasveikino ir socialiniame tinkle „Twitter“. „Linkiu, kad judu su Gonzalo nugyventumėte laimės, meilės ir puikių prisiminimų kupiną gyvenimą“, – rašė jis. Laiminga nuotaka savo „Facebook“ paskyroje vėliau rašė: „Turėsiu prisiminimą visam gyvenimui, kurio niekada nepamiršiu. Toks nuostabus žmogus rado laiko savo įtemptoje dienotvarkėje, kad palydėtų kažkokią pamišusią australę iki altoriaus... Jonai, tu toks, kokį tave ir įsivaizdavau – nuostabus ir dosnus žmogus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius