Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jude‘as Law Sienną Miller iškeitė į senąją simpatiją Lily Cole

Pamiršęs skyrybas su ilgamete drauge Sienna Miller žavusis britų aktorius Jude‘as Law šiuo metu yra siejamas su senąja simpatija ir buvusia mergina, modeliu ir aktore Lily Cole.
Jude‘as Law
Jude‘as Law / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjus vos porai savaičių po išsiskyrimo su 29-erių S.Miller, 38-erių J.Law buvo pastebėtas prieštaringai vertinamame Londono klube „The Box“  su L.Cole. Šio klubo programa garsėja pusnuogiais šokėjais, itin seksualiais kabareto pasirodymais. Dailymail.co.uk žiniomis, sklando kalbos, jog šioje įstaigoje vartojami narkotikai.

Drauge Londone klube „The Box“ buvę J.Law ir 22-ejų L.Cole pora buvo 2008-aisiais, nors jų santykiai tetruko keletą savaičių. Juodu kartu vaidino filme „Daktaro Parnaso fantazariumas“. Po to, kai J.Law ir L.Cole pasirodė kartu, kaipmat pasklido kalbos, kad aktorius atnaujino santykius su išskirtinių bruožų mergina. „Jude‘as ir Lily sėdėjo prie vieno staliuko, bučiavosi ir nesigėdydami flirtavo. Atrodo, jiems buvo smagu“, – žurnalistams sakė vienas vakarėlio dalyvių.

Kadras iš filmo/Filmas „Daktaro Parnaso fantazariumas“
L.Cole./ Kadras iš filmo „Daktaro Parnaso fantazariumas“

Keturis vaikus turintis J.Law apie skyrybas su aktore S.Miller paskelbė vasarį. Daugeliui tai tapo netikėta, mat buvo manoma, kad pora ketina tuoktis. Aktoriai pradėjo susitikinėti 2003-iaisiais, tais pačiais metais, kai J.Law išsiskyrė su žmona aktore Sadie Frost. Jie susipažino filmuodamiesi kino juostoje „Alfis“. Vėliau aktoriai susižadėjo, tačiau vėliau atšaukė sužadėtuves, kai J.Law prisipažino mezgęs romaną su buvusia jo vaikų aukle Daisy Wright.

2009-ųjų liepą buvo paskelbta, kad J.Law taps tėvu ketvirtąkart. Jam vaiką pagimdė modelis Samantha Burke, su kuria vyras buvo užmezgęs trumpą romaną. 2009-ųjų gruodį J.Law atnaujino santykius su S.Miller.

Istoriją Kembridžo univesitete studijuojanti L.Cole praėjusį mėnesį išsiskyrė su vaikinu, aktoriumi Enrique Murciano. Jie draugavo dvejus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius