Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jūrmaloje įgriuvo Alos Pugačiovos kambario lubos

Į Jūrmaloje vykstantį dainų konkursą „Naujoji banga“ atvykusiai rusų estrados primadonai Alai Pugačiovai teko išgyventi nemenką stresą, praneša Limonchik.ee.
Ala Pugačiova su Maksimu Galkinu (dešinėje)
Ala Pugačiova, atsigavusi po incidento, su Maksimu Galkinu (dešinėje) žengė svečių kilimu. / BFL/F64 Andrejaus Terentjevo nuotr.

Viešbučio nuotraukas rasite čia.

Likus kelioms dienoms iki konkurso atidarymo viešbutyje „Baltic beach“, kuriame apsistojo Ala Pugačiova, liukso klasės apartamentuose nukrito gabalas lubų.

Dainininkė su Maksimu Galkinu apsigyveno savo pamėgtame prezidentiniame viešbučio numeryje, pačiame viršutiniame aukšte. 15min.lt žiniomis, šis kambarys ypatingas tuo, kad didžioji dalis jo išorinių sienų yra stiklinės. Todėl iš bet kurio taško galima grožėtis gražiu peizažu ir paplūdimio vaizdais.

Pavargusi nuo tvankaus oro Ala Pugačiova atsisakė pasivaikščiojimo po parduotuves ar pajūriu. Todėl ilsėjosi kambaryje ir skaitė knygą, kol Maksimas Galkinas sprendė darbinius klausimus.

Įdomi detalė: tokio kambario nuoma – 3000 JAV dolerių už parą.

Staiga nemažas betono gabalas atplyšo nuo lubų ir nukrito tiesiog A.Pugačiovai po kojomis.

„Kai paskambino Ala Pugačiova ir pasakė, kas nutiko, mirtinai persigandome. Ji juk galėjo sukelti skandalą. Tačiau žvaigždė nesibarė“, – atviravo viešbučio darbuotojas.

Nuėjęs į kambarį jis rado Alą Borisovną kvatojančią visa gerkle. Tas pats viešbučio tarnautojas pasidalijo ir kitomis žiniomis. Jis teigė, kad A.Pugačiova pernai Jūrmaloje metė rūkyti, tačiau šiais metais vėl grįžo prie dūmo.  

Viešbučio administracijos teigimu, šią vasarą Jūrmalą skalavo stiprios liūtys. Gali būti, kad jos pažeidė ir viešbučio stogo hidroizoliaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius