Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis atgailauja dėl paauglystėje pasakyto rasistinio juokelio

Popdievaičio Justino Bieberio (20 m.) vardas praėjusį savaitgalį vėl mirguliavo nekokiame kontekste – atlikėjui teko atsiprašinėti dėl prieš penkerius metus pasakyto rasistinio juokelio.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

Pasipiktinimo dainininkas sulaukė po to, kai internete nutekėjo vaizdo įrašas, kuriame Justinas Bieberis, dar būdamas 15-os metų, šaiposi iš juodaodžių.

„Kodėl juodaodžiai bijo grandininio pjūklo?“ – klausia Justinas Bieberis, o vienas jo draugas prašo jo verčiau neužbaigti šio juokelio. „Bėk, negre negre negre negre negre“, – imituodamas pjūklo garsą juokdamasis juokelį užbaigia Justinas Bieberis.

Šis vaizdo įrašas padarytas filmuojant dokumentinį filmą apie popdievaitį „Never Say Never“, tačiau atlikėjo publicistų komanda išpirko jį už didelę sumą, kad tik jis neišvystų dienos šviesos ir nepakenktų dainininko reputacijai.

Netrukus po šio vaizdo įrašo pasirodymo Justinas Bieberis savo „Twitter“ paskyroje paviešino atsiprašymo laišką.

„Būdamas jaunas, aš nesupratau tam tikrų žodžių galios ir kaip jie gali skaudinti, – rašė atlikėjas. – Maniau, kad normalu kartoti užgaulius žodžius ir juokelius, bet tuo metu nesupratau, kad tai visai nebuvo juokinga ir, juo labiau kad mano veiksmai rodė mano neišprusimą. Labai rimtai žiūriu į savo draugystes su visų kultūrų žmonėmis ir atsiprašau visų, kuriuos įžeidžiau ar įskaudinau su savo vaikiška ir nedovanotina klaida. Tada buvau vaikis, dabar esu vyras, žinantis savo atsakomybę ir tai, kad negalima tokios klaidos kartoti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius