Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justino Bieberio šeima ragina jį gultis į reabilitacijos kliniką

Iš skandalų neišbrendančio dainininko Justino Bieberio šeimos nariai ir geriausi draugai įsitikinę, kad jam metas kreiptis pagalbos į profesionalus ir gultis į reabilitacijos kliniką.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

19-metis dainininkas jau mėnesių mėnesius yra lydimas vis naujų skandalų šleifo, taigi artimiausi jo aplinkos žmonės rimtai yra susirūpinę jo elgesiu ir sveikata.

Justino Bieberio aplinkos šaltiniai „MailOnline“ pasakojo, kad reabilitacijos klinikoje dainininkas turėtų būti gydomas dėl elgesio problemų ir narkotikų vartojimo pasilinksminimo tikslais.

Jeigu paaiškės, kad Justinas Bieberis yra susijęs su šiuo incidentu, tai jam gresia deportacija iš Amerikos.

„Justino aplinkos žmonės linki jam geriausio ir tikisi, kad jis pripažins, jog jam reikia pagalbos“, – sakė šaltinis. Tačiau kol kas paauglių dievaitis nė negalvoja gydytis, nes jis pats asmeniškai nemano, kad turi problemų.

Naujausias skandalas, kuriame figūruoja Justino Bieberio pavardė – tai galimas vandalizmo išpuolis prieš atlikėjo kaimyną, kurio namas praėjusį savaitgalį buvo apmėtytas kiaušiniais. Antradienį policija lankėsi dainininko namuose ir atliko kratą – jos metu sulaikytas Justino Bieberio draugas Lil Za, pas kurį rasta narkotikų. Per kratą buvo paimtas atlikėjo telefonas, kuriame gali būti žinučių apie narkotikus – tačiau vien šių žinučių nepakaktų pateikti kaltinimų dėl narkotikų vartojimo, nes tai ne daiktinis įrodymas. Jeigu paaiškės, kad Justinas Bieberis yra susijęs su šiuo incidentu, tai jam gresia deportacija iš Amerikos – šioje šalyje kanadietis gyvena naudodamasis darbo viza.

AOP nuotr./Policijos sulaikytas reperis Lil Za
AOP nuotr./Policijos sulaikytas reperis Lil Za

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius