Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Knightley sumušta reklamoje (video)

Aktorė Keira Knightley nusifilmavo socialinėje reklamoje, kurioje ją sumuša vaikinas, rašo „Sky News“.
Keira Knightley
Keira Knightley / „Scanpix“ nuotr.

Ši socialinė reklama buvo nufilmuota siekiant paskatinti moteris, kenčiančias smurtą namuose, kreiptis pagalbos, o ne tylėti. Reklamą „Moterų paramos“ („Women’s Aid“), besirūpinančios moterų ir vaikų padėtimi šeimose, prašymu nufilmavo režisierius Joe Wrightas.

25-erių aktorė, nusifilmavusi filmuose „Karibų piratai“, „Hercogienė“, „Puikybė ir prietarai“ ir kituose, tikino nė neabejojusi, ar priimti šį pasiūlymą. „Norėjau prisidėti prie šios reklamos, nes nors smurtas šeimose egzistuoja visuose visuomenės sluoksniuose, mes apie jį girdime itin retai“, – tikino ji.

Dviejų minučių trukmės filmuke K.Knightley herojė grįžta namo po ilgos darbo dienos, kur ją pradžioje žodžiais, o po to ir kumsčiais užsipuola žiaurus gyvenimo draugas. Net pargriuvusią ant žemės merginą jis toliau spardo.

„Moterų paramos“ darbuotojų teigimu, mažiausiai dvi moterys per savaitę Didžiojoje Britanijoje žūsta nuo smurtaujančio sutuoktinio rankos.

Pabaigoje pasirodo užrašas, raginantis moteris pasakyti „stop“. Filmuko kūrėjai ir iniciatoriai tikisi, kad jis padės moterims suprasti, kad jos turi pasirinkimą ir gali pradėti naują gyvenimą, o ne tyliai kentėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius