-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Minogue – apie meilę ir kūrybą

Viena garsiausių dainininkių 40-metė australė Kylie Minogue prisipažino žurnalistams, kad mano radusi savo svajonių vyrą.
Kylie Minogue
Kylie Minogue / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Atlikėja prasitarė, kad jos vaikinas, ispanų modelis Andresas Velencoso Segura greičiausiai yra „tas vienintelis“ ir su juo galėtų praleisti visą likusį gyvenimą.

„Aš su juo laimingesnė nei kada nors anksčiau“, – džiaugėsi K.Minogue. Ji su ispanu bendrauja nuo praėjusių metų spalio. „Jis nuostabus. Kas žino, ką mums rengia ateitis, et, tikiuosi, viskas susiklostys. Aš mokausi ispanų kalbos, kad mums būtų lengviau“, – prisipažino garsi moteris.

Australė taip pat prasitarė ketinanti pristabdyti dainininkės karjerą, mat ketina  siekti aukštumų Holivude.

„Dievinu vaidybą ir jaučiuosi pasirengusi tai daryti. Svajoju grįžti prie savo šaknų. Norėčiau atlikti vaidmenis dramose ar komedijose, o ypač mane žavi mintis, kad vieną dieną galėčiau grįžti į Kanus kaip režisierė“, – kino festivalyje kalbėjo australų televizijos seriale „Kaimynai“ 9-ojo dešimtmečio pabaigoje išgarsėjusi K.Minogue, pranešė Dailymail.co.uk.

Mados pasaulio atstovai atkreipė dėmesį, kad Kanų kino festivalyje K.Minogue pademonstravo itin daug prabangių suknelių. Dažnai aukštuomenės renginiuose net keliomis suknelėmis pasirodanti dainininkė ir šįsyk demonstravo net keletą suknių – „Dolce & Gabanna“ mados vakarėlį ji aplankė trumpa rožine suknute, į labdaros koncertą vyko vilkėdama juoda trumpa odine suknele,  per pasirodymą scenoje mūvėjo tinklines pėdkelnes ir triko su žvyneliais, o vėliau pasirodė suknele su deimantais ir karnavalo kauke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius