K.Westo mergina nepaliauja stebinti

Negana to, kad garsaus reperio Kanye Westo mergina Amber Rose yra buvusi striptizo šokėja ir netgi biseksuali, ji vis tiek randa kuo nustebinti jau visko mačiusią publiką.
Kanye Westas su Amber Rose.
Kanye Westas su Amber Rose / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kanye Westas

Pastarąjį kartą fotografams ji užkliuvo išdidžiai demonstruodama kūną, vilkėdama atvirą maudymosi kostiumėlį, o šįsyk Las Vegaso paplūdimio klube pasirodė su keistai atrodančiais šviesiai žydrais lęšiais.

Biseksualumo neslepianti Amber pradžioje visiems pasirodė vilkėdama santūrų sijoną iki kelių ir baltus marškinius, tačiau tuoj pat parodė savo tikrąjį „aš“, nusimesdama drabužius ir pasilikdama su nedaug ką dengiančiu bikiniu. 26-erių moteris yra itin lengvai atpažįstama dėl savo vario spalvos odos atspalvio, iki baltumo šviesių plaukų ir įspūdingų kūno formų.

Dabar prie šio komplekto prisidėjo ir kontaktiniai lęšiai. Amber vaikinui K.Westui tokia mylimosios išvaizda, regis, prie širdies, o ir dėl jos gyvenimo patirties jis nė kiek nesijaudina. „Kanye žino apie mane viską. Kai jo paklausia, ar žinai, kad Amber šoko striptizą ir draugavo su merginomis, jis nenustemba ir sako žurnalistams: „Pasakykit, ko dar nežinau“, – džiaugdamasi gerais santykiais su reperiu kalbėjo Amber Rose.

Naujų jos nuotraukų galite pažiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius