Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką slepia Bradas Pittas ir Angelina Jolie?

Kanadiečių žurnalistas Ianas Halperinas, parašęs knygas apie Michaelą Jacksoną, Celine Dion ir buvęs knygos apie Kurtą Cobainą bendraautoriumi, dabar pasauliui parodė savo kūrinį apie Bradą Pittą ir Angeliną Jolie. Garsenybių gyvenimą tirinatis žurnalistas teigia, kad Brangelina vadinama pora žlugo.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Knyga, kuri vadinasi „Brangelina: The Untold Story Of Brad Pitt And Angelina Jolie“, kaip teigia pats autorius, pateikia nuo visuomenės nuslėptą, tikrąją žymios poros gyvenimą. Dailymail.co.uk pateikė žurnalisto ir rašytojo mintis. Tiesa, svarbu atkreipti dėmesį, kad tai nėra oficiali istorija, o tik žurnalisto mintys. Jos akivaizdžiai šališkos – jis kritikuoja A.Jolie ir neretai užstoja B.Pittą. Dalis I.Halperino pamąstymų:

Ankstus praėjusios vasaros vakaras Brado Pito ir Angelinos Jolie namuose Los Andžele. Įvairiataučių auklių armija užmigdė šešis poros vaikus ir, baimindamiesi eilinio skandalo, viliasi, kad naktis bus rami.

Pittas ilsisi savo miegamajame – rūko „žolę“ ir klausosi regio. Atskirame kambaryje Jolie skaito novelę. O tada viskas prasideda taip pat, kaip ir daugelį kartų – jie šaukia ir prisiekinėja. Abi pusės beria kaltinimus neištikimybe – Jolie kaltina Pittą susidėjus su afrikiečių modeliu, jis ją – su jauna aktore.

Pastaruoju metu ginčai tokie garsūs ir įžeidžiantys, kad darbuotojams ne sykį teko išvežti vaikus iš namų. Artimai pažįstantiems garsenybes apskritai sunku patikėti, kad jie gali būti viename name – kadaise auksine vadinta pora ketino skirtis dar prieš dvejus metus. Jie nutarė pamėginti dar kartą gaivinti santykius, tačiau kažin ar buvo verta.

34-erių Jolie daugybę kartų baisiai grasino, ką padarys, jei 46-erių Pittas ją paliks. Todėl daugybę kartų jis pas ją sugrįždavo, nepaisant to, kad, jo draugų nuomone, nuo tokių santykių nukentėjo vyro sveikata.

Angelina – tarsi kobra.Tačiau artumas per prievartą bene labiausiai visame pasaulyje aptarinėjamo romano neatgaivino. Maža to, jis tik paskatino abipusę neapykantą. Seniai pašliję santykiai teliko tarsi kiautas, saugantis dviejų pasaulinio lygių garsenybių sukurtą prekės ženklą, kuris vadinasi „Brangelina“.

„Bradas yra vadinęs Angie tokiais vardais, kad net liežuvis neapsiverčia pakartoti, – sakė artimas Pitto draugas. – Jam įgriso visa tai. Visada sakiau, kad jie išsiskirs anksčiau ar vėliau. Akivaizdu, kad tai nutiks anksčiau“.

Garsenybių pora šiemet rengėsi vykti atostogų į Karibus, tačiau dėl didžiulio skandalo juos atšaukė. Pittas, užgautas nesutarimų su Jolie, laiką leidžia aktorės Drew Barrymore kompanijoje. Neaišku, ar atviri jų pokalbiai yra naujo romano užuomazga ar tiesiog vyro paguodos paieškos.

Vienintelis dalykas, kuris kol kas stabdo Pittą ir Jolie nuo skyrybų ne pinigai, o teisininkų abejonės dėl to, kam turėtų tekti vaikų globa. Naujiena apie vykstančias derybas kaip mat virto skaitomiausia pramogų pasaulio istorija. Nors dauguma šaltinių tvirtino, kad kaip mat pasirodys galutinio susitarimo dokumentas, jis taip ir nebuvo priimtas. Tiesa, tai nekeičia faktos, kad netrukus fiktyvūs santykiai bus nutraukti.

Galiu patvirtinti, kad dabar Joliet ir Pittas tariasi, bet nesitikiu, kad jų teisininkai prabils. Pittas pasitelks savo bičiulio Guy Ritchie taktiką – tylės ne vieną mėnesį, o tada staiga praneš, kad skyrybos įvyko. Planas jau vykdomas, tik man keista, kad Jolie vadybininkas Geyeris Kosinski yra toks tylus – anksčiau jis pasistengdavo, kad gandas nutiltų taip pat staiga, kaip buvo paskelbtas.

„Niekas iš jų artimųjų neprabilo viešai, kad paneigtų skyrybas. Ši pora nebeturi ateities“, – sakė vienas poros draugas.

„Scanpix“ nuotr./Princesė Diana
Princesė Diana

A.Jolie mielai žengtų Princesės Dianos keliu

Nesvarbu, kada pasirodys pranešimas apie skyrybas, Jolie jau planuoja ateitį. Kai skyrybos bus oficiliai paskelbtos, ji jau bus nusižiūrėjusi kitą vyrą. Nebus keista, jei tai bus vedęs ar merginą turintis vyras. Jolie mylimojo paieškos dabar išėjo už pramogų industrijos ribų. Ji nori būti rimtesnė, aktuali visam pasauliui. Kaip Carla Bruni, kuri metė laiko švaistymą kartu su popmuzikantais dėl Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy.

Jolie jau išsivalė savo reputaciją – ji nebėra problematiška paauglė. Ji piešia savo kaip seksualios šventosios įvaizdį. Ji tarsi humanitarė, kuri atstovauja aukštąją madą. Angelina turi du idealus, kuriuos norėtų pamėgdžioti – Jacqueline Kennedy Onassis ir Princesė Diana. Artimas draugas sako, kad Jolie tiki galinti būti šio laikotarpio princese Diana: „Ji mano galinti tapti tokia pat galinga ir charizmatiška figūra politikoje“. Jolie dosniai skiria pinigų labdarai, gina žmonių teises ir yra Jungtinių Tautų geros valios ambasadorė.

Esu slaptas tyrėjas ir autorius. Apsimetęs kirpėju įsiterpiau į Michaelo Jacksono aplinką ir pirmas numačiau jo mirtį – net 6 mėnesius prieš tragediją. Artimi Jacksonui asmenys visada buvo kalbūs, pasakojo apie jį keistas istorijas, tačiau atlikėjas niekada su tuo nekovojo. Brangelina, priešingai, labai prižiūri savo vardą. Visa neva netyčia „nutekinama“ informacija į spaudą patenka per aktorių atstovus. Mėgindamas priartėti prie garsenybių supratau, kad tai kur kas sudėtingiau nei Michaelo atveju.

Priartėjau prie Pitto ir Jolie 2008-ųjų vasarą, Prancūzijoje. Numačiau, kad jų santykiai ilgai netruks. Būsimas mano knygos pasirodymas suneramino A.Jolie, tačiau ji mane nustebino, mėgindama gudrauti. Užuot viską neigusi, A.Jolie vokiečių žurnalui „Das Neue“ pareiškė, kad jos nuomonė ištikimybė santykiams nėra būtina. Kalbos apie atvirus garsios poros santykius tapo pasiruošimu žiniai apie sugriuvusią meilę. Jolie yra pripažinusi, kad kartais taip supykdavo ant Pitto, kad suplėšydavo jo marškinius. Gal tai tebuvo laukinio sekso, kuriuo kadaise pora mėgaudavosi, atgarsis

Pasak garsenybėms dirbusio limuzino vairuotojo, santykių pradžioje jie buvo labai jausmingi – pasivažinėjimo metu neretai intymiai šėliodavo automobilio gale. Tiesa, 2007-aisiais viskas pasikeitė, o limuzine ne sykį vos ne kilo muštynės. Jolie buvo agresyvesnė. Ji grasino Pittui ir jį puolė. Manau, jis iš tiesų myli Angeliną. Jis suvokia jų porą kaip šeimą ir tai jam patinka. Bradas – geras tėvas. Be to yra ir tas išgarsėjęs jų bendras vardas – Brangelina.

Visuomet dėmesio centre

Nuo savo karjeros pradžios Jolie sugebėjo tvarkytis su žiniasklaida ir išsisukdavo iš įvairių skandalų, kurios neabejotinai sužlugdytų silpnesnes asmenybes. 2000-aisiais ji parankiai paviešino savo romaną su aktoriumi Billy Bobu Thorntonu, sužlugdydama kalbas apie išsigimusius jos ir brolio Jameso Haveno santykius, kuriuos abu neigė. Gandai apie nebrolišką jų meilę pasklido po to, kai per „Oskarų“ teikimo ceremoniją, Jolie jausmingai pabučiavo brolį. Sužinojau, kad jie buvo pastebėti bučiuojantis ir per „Auksinius gaublius“. Turbūt vienintelis Holivude likęs tabu – kraujomaiša. Po to, kai pasklido kalbos, kino studijų atstovai patikino, kad įtrauks Jolie į juoduosius sąrašus, tad vaduodamasi iš negarbės ji paskelbė apie santykius su Thorntonu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Billy Bobas Thorntonas
Billy Bobas Thorntonas

Po dviejų metų, kai atsirado kita bėda – paskelbta, kad Jolie Kambodžoje nusipirko įvaikį Maddoxą iš jo skurstančios motinos – aktorė vėl nukreipė žurnalistų dėmesį – šįsyk pranešdama apie savo skyrybas su Thorntonu.

Tačiau meniškiausiai Jolie iš padėties išsisukinėjo 2004-aisiais, pasirodžius kalboms apie jos ir Pitto romaną. Jis buvo vedęs Jennifer Aniston, o meiluže tapusi moteris nenorėjo atrodyti kaip šeimos ardytoja. Aniston buvo vaizduojama spaudoje kaip moteris, kuri nenori Pittui gimdyti vaikų. 2005-aisiais jie išsiskyrė. Gandą apie Jennifer nenorą turėti vaikų paskelbė Jolie. Ji tikėjo, kad ši istorija sujaudins moteris ir ji neatrodys visiems kaip „vyrą pavogusi kalė“.

Abu turėjo santykių iš šalies

Yra duomenų, kad nei Pittas, nei Jolie nebuvo ištikimi. Pittas ne sykį kaltino Jolie turėjus romaną, o neseniai 21-erių aktorė pareiškė susitikinėjanti su garsiąja kino žvaigžde jau dvejus metus. Draugų teigimu, Jolie per pastaruosius 4-erius metus turėjo mažiausiai tuziną meilužių – tiek vyrų, tiek moterų. Berniukiška japonų kilmės amerikiečių aktorė Jenny Shimizu apie romaną su Jolie net buvo prabilusi viešai. Pittas taip pat nevengė susitikinėti su kitomis – jis buvo pastebėtas su dailiu modeliu iš Sudano – Amma.

Po to, kai mano knyga buvo išspaudinta, Jolie ir Pittas stengėsi būti nufotografuoti kartu su vaikais. Manau, tai tęsis ir toliau – aktoriai mėgins nuraminti jų skyrybų sukeltas abejones apie vaikų dalybas. Kad ir kaip būtų gaila, jie neturi pakankamai laiko praleisti su savo atžalomis. Viešbučio, kuriame šeima buvo apsistojusi Londone, darbuotojai girdėjo kaip Brangelinos biologinė dukra Shiloh mamyte pavadino vieną savo auklių. Bet tai nereiškia, kad pora – prasti tėvai.

„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Jennifer Aniston
Bradas Pittas ir Jennifer Aniston

Pittas tik dėl vaikų nepaliko Jolie. Jis širdyje paprastas vaikinas, tikrai ne toks suktas kaip jo partnerė. Garsenybės neišsiskyrė dar ir dėl to, kad Pittas nori visiškos biologinių vaikų Shiloh, bei dvynių Vivienne ir Knoxo globos. Jolie nori viena globoti visus vaikus. Tiesa, Pittas baiminasi dėl Angelinos sveikatos, kuri gali pakrikti, jei jie pasuks skirtingais keliais. Didžiąją gyvenimo dalį Jolie kankino emocinis nestabilumas.

Tačiau šioje poroje kankinys yra Bradas. Jis per šiuos 5-erius kančių metus paseno 20-čia metų. Ką jau kalbėti apie nebedailią jo figūrą. Anksčiau bet kuri moteris mielai sutiktų būti su juo, dabar tokių atsirastų vos keletas. Liūdna tai, kad Pittas pripažino draugams, jog galėdamas grąžinti laiką jis būtų pasilikęs su Jennifer Aniston. Tačiau ji pareiškė, kad vyro į savo lovą įsileisti neketina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius