-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ką Vladimiras Putinas papasakojo, duodamas interviu manekenei Naomi Campbell?

Rusijos premjeras Vladimiras Putinas davė interviu manekenei Naomi Campbell. Publikacija buvo išspausdinta pirmadienį angliškoje žurnalo GQ versijoje.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Manekenė klausė V.Putino, kaip jam pavyksta pasiekti tokią puikią fizinę formą. Rusijos premjeras teigė, kad kiekvieną dieną plaukioja, dažnai su draugais eina į sporto salę.

Jis mielai pasakojo apie mėgstamiausias ekstremalaus sporto rūšis – jojimą neišjodinėtais žirgais, automobilių lenktynes.

Ypatingą susižavėjimą V.Putinas išreiškė baikeriais, su kuriais susitiko Kryme, ir leidosi į pasakojimą apie baikerį, kuris prarado koją karo Balkanuose metu, tačiau ir toliau važinėja motociklu. „Todėl kietas vyrukas esu ne aš, o jie“, – N.Campbell pasakojo V.Putinas.

V.Putino manekenė paklausė ir ką jis mano apie studentes, kurios jo gimtadienio proga fotografavosi erotiniam kalendoriui. „Man labai patiko šios merginos, jos labai gražios. Ir kalendorius man patiko, tačiau ne tai svarbiausia. Svarbiausia, kad Rusijoje, kaip ir bet kurioje šalyje, galima kritikuoti valdžią“, – sakė V.Putinas ir tvirtino, kad jam labai patinka moterų drąsa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius