Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karalienės Elizabeth II anūkė Zara Tindall paskelbė pirmagimės vardą

Praėjus kelioms dienoms nuo pirmosios atžalos gimimo, karalienės Elizabeth II anūkė Zara Tindall su vyru buvusiu regbio žaidėju Mike'u Tindallu paskelbė, kokį vardą išrinko dukrai.
Zara Tindall su močiute karaliene Elizabeth II
Zara Tindall su močiute karaliene Elizabeth II / AOP nuotr.

Mažylę tėvai nusprendė pavadinti Mia Grace Tindall. Kaip ir mama, mergaitė neturės jokio karališko titulo, nors yra šešiolikta eilėje į Jungtinės Karalystės sostą.

Zaros Tindall atstovė spaudai dailymail.co.uk sakė, kad šis vardas neturi jokių ryšių su šeima ar kokios nors paslėptos prasmės  – tai tiesiog vardas, kuris Zarai ir jos vyrui labai patiko.

Šis vardas patiko ir daugeliui kitų britų – pernai Mios vardas buvo septintoje populiariausių mergaičių vardų, duodamų Didžiojoje Britanijoje, vietoje. 2013-aisiais tokį vardą šalyje gavo 3 524 mergaitės.

Pirmagimės princo Williamo pusseserė ir jo sūnaus princo George'o krikšto mama Zara Tindall susilaukė praėjusį penktadienį Glosteršyro karališkojoje ligoninėje. Mergaitė yra trečiasis princesės Anne anūkas ir ketvirtasis Elizabeth II bei jos vyro Edinburgo princo Philipo proanūkis.

AOP nuotr./Zara Tindall likus savaitei iki gimdymo
AOP nuotr./Zara Tindall likus savaitei iki gimdymo

Zara su buvusiu regbio žaidėju Mike'u Tindallu susituokė 2011-ųjų vasarą. Jiedu susipažino 2003-iaisiais per pasaulio regbio čempionatą Australijoje, kurį laimėjo Anglijos rinktinė su Mike'u priešakyje.

Zara Tindall yra Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II ir princo Philipo anūkė, jos motina princesė Anne (63 m.) – vienintelė Elizabeth II ir Philipo dukra. Zaros ir jos brolio Peterio tėvai nusprendė, kad jų vaikai augs kaip paprasti piliečiai, taigi jiems nesuteikti jokie titulai. Nepaisant to, Zara Tindall yra penkiolikta eilėje į sostą.

Zara Tindall ir Mike'as Tindallas
Zara Tindall ir Mike'as Tindallas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius