-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkieji princo Williamo ir princesės Catherine Middleton bučiniai – trumpi, bet šilti

Šiek tiek besijaudinantys, tačiau nuoširdūs – tokie vestuvių dieną atrodė princas Williamas ir jo naujoji žmona, princesė Catherine, gavusi Kembridžo grafienės titulą.
Didžiosios Britanijos princo Williamo ir princesės Catherine bučinys
Didžiosios Britanijos princo Williamo ir princesės Catherine bučinys / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirma laukiamiausia dienos akimirka buvo, kai pasaulis pagaliau išvydo jaunosios suknelę, o antroji, kur kas intymesnė – kai princas Williamas ir jo mylimoji apsikeitė bučiniais Bakingamo rūmų balkone jau po vestuvių ceremonijos.

Dar klūpėdamas prie altoriaus princas Williamas rodė išskirtinį dėmesį išrinktajai, pašnibždomis  ištaręs jai: „atrodai nuostabiai“. Tad vienas bučinys, kad ir stebint tūkstančiams gerbėjų gatvėje ir milijonams prie televizijos ekranų, turėjo būti vieni juokai.

Žinoma, pasaulis vertina tokias akimirkas labai priekabiai. Tad pirmasis poros bučinys sulaukė nemažai kritikos – neva princas Williamas ir princesė Catherine pakštelėjo vienas kitą į lūpas taip paskubomis, kad akimirką sumirksėjęs žmogus, būtų bučinį praleidęs. Tiesa, buvo akivaizdu, kad pora pasibučiavo nuoširdžiai, o skanduojanti minia reikalavo pakartojimo.

Princas Williamas nutarė pamaloninti stebėtojus ir patyliukais atsiklausęs žmonos leidimo pabučiavo ją dar sykį. Antrąjį kartą bučinys atrodė kiek ilgesnis ir jausmingesnis. Po jo jaunavedžiai dar keletą akimirkų mojo gerbėjams, o vėliau pasišalino.

Įdomybė: princo Williamo ir princesės Catherine bučinio nuotraukoje tarp poros pečių ir smakrų galima įžvelgti širdies formą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius