Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkos princo Williamo ir Kate Middleton vestuvės gali vykti Vestminsterio abatijoje

Didžiosios Britanijos princo Williamo sužadėtinė Kate Middleton trečiadienio vakarą apsilankė Vestminsterio abatijoje Londone, o jos vizitas paskatino spėliones, kad karališkosios poros vestuvės vyks šioje didingoje gotikinėje bažnyčioje.
Didžiosios Britanijos princas Williamas su Kate Middleton
Didžiosios Britanijos princas Williamas su Kate Middleton / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Panelė Middleton su trumpu asmeniniu vizitu apsilankė Vestminsterio abatijoje, kad galėtų būti nuspręsta dėl šios galimybės“, – patvirtino Šv.Jokūbo rūmų, kuriuose įsikūręs princo Williamo biuras, atstovas.

„Pora pageidauja kiek daugiau laiko, kad galėtų pasitarti su šeimos nariais ir patys priimti sprendimą“, – pridūrė jis.

Lažybų organizatorių nuomone, labiausiai tikėtina, kad karališkosios vestuvės vyks Vestminsterio abatijoje, kurioje karūnuojami Didžiosios Britanijos monarchai. Antroji labiausiai tikėtina vieta – Šv.Pauliaus katedra, kurioje 1981 metais susituokė princo Williamo tėvai princas Charlesas ir princesė Diana.

Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II  susituokė su princu Philipu Verstminsteio abatijoje 1947 metais, o 1997 metais joje taip pat vyko tragiškai žuvusios princesės Dianos laidotuvių ceremonija.

Šv.Jokūbo rūmai nurodė, kad planuodama vestuves atsižvelgs į sunkią Didžiosios Britanijos ekonomikos padėtį, tačiau vėlų vakarą įvykęs K.Middleton vizitas abatijoje leidžia manyti, kad ceremonija vis dėlto bus įspūdinga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius